Hoe een Echo Dot als intercom te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe een Echo Dot als intercom te gebruiken
Hoe een Echo Dot als intercom te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • De Alexa-intercomfunctie heet Drop In.
  • Om Drop In in te schakelen: In de Alexa-app: Devices > Echo en Alexa, selecteer de naam van het apparaat dat u wilt gebruiken en selecteer Settings > Communications > Drop In, en selecteer Aan of Mijn huishouden.
  • Om Drop In te gebruiken: Zeg "Alexa, kom langs op [apparaatnaam]" om de intercomverbinding te openen. Als je klaar bent, zeg je "Alexa, stop drop-in."

Dit artikel legt uit hoe u uw Echo Dot als intercom kunt gebruiken via de Drop In-functie, inclusief hoe u deze inschakelt, hoe u verbinding maakt als intercom en hoe u de verbinding verbreekt.

Bottom Line

Ja, je kunt Alexa gebruiken als intercom tussen kamers. De functie heet Drop In en moet eerst worden ingeschakeld in de Alexa-app. Drop In werkt ook met elk Amazon Echo-product, inclusief de Echo Dot-, Spot- en Show-apparaten.

Schakel de Alexa Intercome Feature-Drop In in

Voordat je je Echo Dot of ander Echo-apparaat als intercom kunt gebruiken, moet je eerst de Drop In-functie op je Alexa-app inschakelen.

Deze instructies werken op alle apparaten waarop de Amazon Alexa-app is geïnstalleerd.

  1. Tik in je Alexa-app op Apparaten en selecteer Echo & Alexa.
  2. Tik op de naam van de Echo Dot (of een ander Echo-apparaat) dat je wilt gebruiken voor Drop In.
  3. Tik op het Settings icoon (het lijkt op een tandwiel).

    Image
    Image
  4. Scroll naar beneden en selecteer Communicatie.
  5. Tik Drop In.

  6. Kies of je Drop In On wilt inschakelen voor toegestane contacten. Hierdoor kunnen mensen van buiten je huishouden op elk moment langskomen op je Amazon Echo.

    Er is geen manier voor iemand om stil binnen te vallen op je Echo-apparaat. Wanneer een Drop In-verbinding tot stand wordt gebracht, laat Alexa een toon horen om u op de hoogte te stellen van de verbinding.

    Je kunt ook Mijn huishouden kiezen, waardoor je Echo Dot alleen verbinding kan maken met andere Echo-apparaten in je huishouden.

    Zodra je je keuze hebt gemaakt, kun je de app sluiten.

    Als u uw Echo Dot wilt loskoppelen zodat deze niet kan worden gebruikt als intercom met de Drop In-functie, tikt u op de Off optie.

    Image
    Image

Hoe spreek ik met een andere Echo Dot?

Nadat je Drop In op je Echo Dot hebt ingeschakeld, is het gebruik ervan net zo eenvoudig als praten met Alexa. Zeg gewoon "Alexa, kom langs bij [de naam van het Echo-apparaat waarmee u verbinding wilt maken]."Het werkt op dezelfde manier voor Echo-apparaten buiten uw huishouden. Het enige dat u hoeft te weten, is de naam van het andere apparaat om verbinding te maken. Als je bijvoorbeeld verbinding wilt maken met de Echo Dot van je zus in haar huis, moet je weten dat die van haar de Living Room Echo Dot is. Dan kun je zeggen: "Alexa, kom langs bij Jennifer's Living Room Echo Dot."

Alexa zal het apparaat vinden en er verbinding mee maken en een toon laten horen aan beide uiteinden van de verbinding om jou en je zus te laten weten dat je nu verbonden bent.

Als je ervoor hebt gekozen om alleen verbinding te maken met Echo-apparaten in je huishouden, kun je gewoon zeggen: "Alexa, kom langs in de mancave", of wat de naam van je andere apparaat ook is.

Als je klaar bent met je intercomgesprek, zeg je: "Alexa, stop drop in." om de verbinding te verbreken.

Heeft u andere Echo-apparaten? Je kunt ze ook als intercom gebruiken.

FAQ

    Hoe schakel ik Echo Drop In uit?

    Ga in de Alexa-app naar Devices > Echo & Alexa > your device > Instellingen > Communicatie > Drop In. Kies Uit.

    Kan ik het geluid voor Echo Drop In uitschakelen?

    Je kunt de meldingstoon die wordt afgespeeld wanneer iemand binnenkomt niet uitschakelen, maar je kunt jezelf dempen door op de microfoonknop te drukken. De Drop In-functie werkt alleen met apparaten die u toestaat.

    Hoe verbeter ik de ontvangst voor Echo Drop In?

    Als je problemen hebt met communiceren met Drop In, is er waarschijnlijk een probleem met je wifi-verbinding. Zorg ervoor dat beide apparaten zich binnen het bereik van uw router bevinden. Installeer indien nodig een Wi-Fi-extender.

    Hoe verander ik wie kan binnenvallen op mijn echo?

    Om de Drop In-rechten te beheren, opent u de Alexa-app, gaat u naar het tabblad Communicate en tikt u op het pictogram Contacts (de mensen silhouet). Kies een contact om de rechten te beheren.

    Hoe voorkom ik dat Alexa luistert?

    Om te voorkomen dat Alexa luistert, druk je op de microfoonknop op je Echo. Wanneer de knop of het indicatielampje rood is, luistert Alexa niet meer.

Aanbevolen: