Hoe de wijzerplaat op de Echo Spot te veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe de wijzerplaat op de Echo Spot te veranderen
Hoe de wijzerplaat op de Echo Spot te veranderen
Anonim

Wat te weten

  • Vanaf het startscherm, veeg omlaag vanaf de bovenkant van het scherm. Als je een pijl omlaag ziet verschijnen, veeg je opnieuw.
  • Tik op het tandwielpictogram: Instellingen > Thuis en klok > Klok- en fotoweergave en kies vervolgens het afbeeldingsthema of de weergegeven afbeelding.
  • Verbind je Facebook- of Amazon-foto's in de Alexa-app door More > Settings > Photos te selecteren.

De Amazon Echo-lijn had tot voor kort één ding gemeen: het ontbreken van een visuele interface. Elk commando of verzoek moest in een audioformaat worden gepresenteerd. De Echo Spot verandert het uiterlijk van het apparaat met een nieuw scherm en een aanpasbare visuele interface. Dit is wat er nodig is om de wijzerplaat en achtergrondafbeelding op de nieuwe Amazon Echo Spot te veranderen.

Hoe geef ik de klok op de Echo Spot weer?

Naast de audiocommando's die de Echo Spot begrijpt, bieden de nieuwe Echo Spot en Echo Show een visuele interface en camera waarmee je video's kunt bekijken of videochatten met vrienden en familie. Als het niet in gebruik is, kan het de tijd, het weer of een willekeurig aantal ingebouwde widgets weergeven.

Net als zijn voorgangers begint het instellen van je Echo Spot door hem aan te zetten. Sluit hem aan en wacht tot het display oplicht. Je krijgt een begroeting van Alexa en vanaf daar kun je beginnen met het instellen van je display en het kiezen van je functies. Als dit de eerste keer is dat u uw Echo Spot-apparaat instelt, volgt u de onderstaande stappen.

  1. Maak verbinding met je wifi-netwerk en log in op je Amazon-account op de Echo Spot.
  2. Geef je echo-apparaat een naam.
  3. Download de Alexa-app om je Echo Spot verder aan te passen.

De klokweergave is de standaardinstelling, tenzij je interactie hebt met de Echo Spot. Als er iets anders op het scherm wordt weergegeven, tikt u gewoon op Home.

Tip:

Je kunt het ook instellen om door meerdere startschermkaarten te bladeren, zoals Weer, Wat je kunt proberen, Berichten, Meldingen, Kalenderherinneringen en meer.

Hoe verander ik de wijzerplaat op mijn Amazon Echo Spot?

Nadat je je wijzerplaat correct ziet weergeven, is het tijd om je Echo Spot-scherm aan te passen.

Om uw wijzerplaat op uw Amazon Echo Spot te wijzigen:

  1. Veeg vanaf de bovenkant van het scherm omlaag en ga naar Instellingen.

    Image
    Image
  2. Tik op Home & Clock.

    Image
    Image
  3. Tik op Klok- en fotoweergave.

    Image
    Image

Als je een persoonlijke achtergrondafbeelding als je wijzerplaat wilt instellen, breng je deze wijziging aan vanuit de Alexa-begeleidende app. Ga naar het Settings menu en kies Select Device Scrol vervolgens omlaag naar Home & Clock Background en tik op Kies nieuwe foto Van daaruit kunt u de foto van uw keuze uploaden.

Hoe maak je de klok groter op de Echo Spot?

Als de klok te klein is om vanaf de andere kant van de kamer te zien, heb je een paar opties om te proberen. Begin door vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden te vegen en Settings > Home & Clock > Clock & Photo Display te kiezen, en pas de klok en de fotoweergave aan uitstraling naar wens.

Het kan wat vallen en opstaan kosten om erachter te komen welke instelling het beste voor u werkt, afhankelijk van waar uw Echo Spot zich bevindt.

Hoe verander ik mijn Echo Spot-afbeelding?

Het wijzigen van de afbeelding op uw Echo Spot is net zo eenvoudig als het wijzigen van de klokinstellingen. Je hebt de Alexa-app op je mobiele apparaat nodig om je foto's met het apparaat te verbinden.

  1. Als je dat nog niet hebt gedaan, verbind je je Echo Spot-apparaat met de app.
  2. Kies in het startscherm Instellingen > Thuis en klok > Klok &fotoweergave> Persoonlijke foto's.

    Image
    Image
  3. Tik op Photo Display en kies tussen de achtergrondopties van Amazon Photos, Facebook of Alexa App Photo.
  4. Selecteer in de Alexa-app More > Settings > Photos om uw accounts te koppelen.

FAQ

    Hoe krijg ik de digitale klok op mijn Echo Spot?

    Om te wisselen tussen de digitale en analoge klok, ga naar Instellingen > Home & Clock > Theme. U kunt kiezen uit meerdere standaard analoge en digitale wijzerplaten.

    Waarom is mijn Echo Spot-klok rood?

    De cijfers op je klok worden rood wanneer de nachtmodus is geactiveerd. Als je een rood lampje op je Echo Spot ziet, betekent dit dat je microfoon gedempt is.

    Is de Echo Spot nog beschikbaar?

    Nee. De Echo Spot is stopgezet door Amazon. Misschien vind je er nog wel een gebruikt of opgeknapt online.

    Welk apparaat heeft de Echo Spot vervangen?

    De Amazon Echo Show kan alles wat de Echo Spot kan en nog veel meer. U kunt bijvoorbeeld op internet surfen, videogesprekken voeren en Amazon Prime Video bekijken.

Aanbevolen: