PS5 Beta voegt 1440p-resolutie, sociale oplossingen en meer toe

PS5 Beta voegt 1440p-resolutie, sociale oplossingen en meer toe
PS5 Beta voegt 1440p-resolutie, sociale oplossingen en meer toe
Anonim

Sony test verschillende nieuwe PlayStation 5-personalisatie en sociale functies in de nieuwste PS5-bèta.

Sony's nieuwste bètaversie voor de nog steeds enigszins moeilijk te vinden console test verschillende nieuwe functies (die in de toekomst al dan niet een bredere release zullen krijgen).

Image
Image

In deze bèta introduceert Sony 1440p als resolutie-optie voor compatibele tv's en computermonitoren. Sony stelt dat het gebruik van de 1440p-instelling op een monitor met een hogere resolutie de anti-aliasing zou kunnen verbeteren en de zaken er een beetje soepeler uit zou laten zien.

Gamelijsten, waarmee je de games in je bibliotheek kunt sorteren in verschillende categorieën naar keuze, zijn ook toegevoegd als organisatieoptie. De functie maakt nu maximaal 15 afzonderlijke lijsten mogelijk, waarbij elke lijst maximaal 100 verschillende titels kan bevatten.

Image
Image

Veel sociale functies worden ook getest, waaronder een optie voor groepsleden om een schermdeel van anderen aan te vragen als ze hun gameplay willen bekijken. Als een van die groepsleden een game begint te spelen, kun je direct meedoen via de pop-upmelding.

De nieuwste PS5-bètatest is vandaag beschikbaar voor geselecteerde deelnemers via e-mailuitnodiging in Canada, Frankrijk, Duitsland, Japan, het VK en de VS. Sony zei te verwachten dat deze functies (onder voorbehoud van wijziging of verwijdering aangezien het is nog een bètaversie) zal later dit jaar openbaar beschikbaar zijn.

Aanbevolen: