Een bericht snel ongedaan maken in Outlook-e-mail

Inhoudsopgave:

Een bericht snel ongedaan maken in Outlook-e-mail
Een bericht snel ongedaan maken in Outlook-e-mail
Anonim

Wat te weten

  • Snel verwijderen ongedaan maken: druk op Ctrl+ Z onmiddellijk nadat u een e-mail hebt verwijderd om deze op te halen.
  • Restore eerder verwijderde e-mails: Open de Deleted Items map. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op het bericht dat u wilt herstellen en selecteer Move > Inbox.

Dit artikel legt uit hoe je het verwijderen van een bericht in Outlook ongedaan kunt maken, of je het nu net hebt verwijderd of de tijd is verstreken. Deze informatie is van toepassing op Outlook voor Microsoft 365, Outlook 2019, Outlook 2016, Outlook 2013, Outlook 2010 en Outlook Online.

Verwijderen van een bericht snel in Outlook

Als je per ongeluk een bericht in Outlook Email verwijdert en je meteen beseft dat je die e-mail nodig hebt, is het nog niet te laat. Het is gemakkelijk om een Outlook-bericht dat u zojuist hebt verwijderd, te herstellen. Het werkt hetzelfde als het ongedaan maken van een actie in Word en andere programma's.

  1. Als je geen andere actie hebt ondernomen na het verwijderen van een e-mail, druk je op de Ctrl+ Z toetsenbordcombinatie om de verwijderde e-mail naar de Inbox.

    Image
    Image

    Hier is nog een snelle manier om een actie ongedaan te maken. Ga naar de Outlook Quick Access Toolbar en selecteer Undo.

  2. Als u andere stappen in Outlook hebt ondernomen nadat u de e-mail hebt verwijderd, drukt u meerdere keren op Ctrl+Z om een reeks acties ongedaan te maken in de omgekeerde volgorde waarin u ze hebt uitgevoerd.

Verwijderen van oudere verwijderde berichten

Verwijderde Outlook-e-mails bevinden zich in de map Verwijderde items in Outlook en Outlook Online. Als je per ongeluk een bericht weggooit en het niet meteen herstelt, kun je het nog steeds verplaatsen van de map Verwijderde items naar een andere map om het te herstellen.

Exchange- en Microsoft 365 Outlook-accounts verplaatsen verwijderde e-mail naar herstelbare items.

  1. Open de Deleted Items map.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het bericht dat u wilt herstellen.

    Image
    Image
  3. Select Verplaatsen > Inbox. Het bericht wordt teruggezet in de Inbox.

Als er enige tijd is verstreken, kunt u misschien nog steeds een verwijderde Outlook-e-mail herstellen, maar het proces is ingewikkelder. E-mails die zijn verwijderd uit de map Verwijderde items of herstelbare items en IMAP-e-mails die zijn gemarkeerd voor verwijdering, zijn moeilijker te herstellen. Als u regelmatig back-ups maakt op uw computer, is een back-up wellicht de snelste weg naar herstel.

Aanbevolen: