Een bericht in Gmail ongedaan maken

Inhoudsopgave:

Een bericht in Gmail ongedaan maken
Een bericht in Gmail ongedaan maken
Anonim

Wat te weten

  • Inschakelen Verzenden ongedaan maken: Ga naar Instellingen > Bekijk alle instellingen >Algemeen . Kies voor Verzenden ongedaan maken een pauzeduur en selecteer Wijzigingen opslaan.
  • Nadat je een bericht hebt verzonden, zoek je naar een menubalk in de rechterbenedenhoek van het scherm. Selecteer in deze balk Undo om de verzending van het bericht ongedaan te maken.
  • In de Gmail-app verschijnt de Undo optie onderaan het scherm.

Of je Gmail nu online of via een mobiele app gebruikt, je kunt elk bericht ongedaan maken met de instelling Verzenden ongedaan maken, die standaard is uitgeschakeld. De instelling vertraagt automatisch uitgaande berichten tot 30 seconden nadat u op Send. hebt gedrukt

Verzendfunctie ongedaan maken inschakelen in Gmail

Gmail de bezorging van verzonden berichten een paar seconden laten vertragen, zodat u ze kunt ophalen:

  1. Open Gmail en selecteer in de rechterbovenhoek van het venster het pictogram Settings (tandwiel). Kies in het menu Instellingen.

    Image
    Image
  2. Selecteer Bekijk alle instellingen.

    Image
    Image
  3. Selecteer de Algemeen tab.

    Image
    Image
  4. In de Verzenden ongedaan maken sectie, selecteer het aantal seconden Gmail moet pauzeren voordat berichten worden verzonden. De keuzes variëren van 5 tot 30 seconden.

    Image
    Image
  5. Druk op Wijzigingen opslaan onderaan de pagina.

    Image
    Image
  6. Nu ben je klaar om de functie in actie te brengen.

Verzend een e-mailbericht in Gmail

Zodra je je realiseert dat je een verzonden e-mail moet terughalen, heb je een aantal manieren om dit te doen.

  1. Nadat je het bericht hebt verzonden, zoek je naar een menubalk onder aan je scherm. Selecteer in deze balk Ongedaan maken.

    Image
    Image
  2. A Verzenden ongedaan gemaakt bevestigingswaarschuwing verschijnt.

    Image
    Image

    Als je de bevestiging niet ziet, is het mogelijk dat je het uitgaande bericht niet hebt ontvangen binnen de tijd die je in de bovenstaande stappen hebt aangegeven. Als je niet zeker weet of het bericht is verzonden, kijk dan in de map Verzonden. Als het daar verschijnt, is het verzonden.

  3. Het originele bericht verschijnt weer op je scherm. U kunt het verwijderen of de gewenste wijzigingen of toevoegingen aanbrengen en het opnieuw verzenden.

Een e-mail ongedaan maken met de mobiele Gmail-app

Als u het verzenden van een e-mail onmiddellijk nadat u deze met de mobiele Gmail-app hebt verzonden, ongedaan wilt maken, tikt u onmiddellijk op Ongedaan maken onder aan het scherm. Er verschijnt een Ongedaan maken waarschuwing en uw e-mail wordt weergegeven, zodat u wijzigingen of toevoegingen kunt maken voordat u deze opnieuw verzendt.

Als je het niet opnieuw verzendt en op de pijl tikt om terug te keren naar je inbox, zie je de waarschuwing Concept opgeslagen met een optie om Gooi het concept weg.

Aanbevolen: