Google Berichten converteert nu iMessage-reacties naar Emoji

Google Berichten converteert nu iMessage-reacties naar Emoji
Google Berichten converteert nu iMessage-reacties naar Emoji
Anonim

Het potentieel voor de Google Message-app om iMessage-reacties om te zetten in emoji is werkelijkheid geworden nu de nieuwe update wordt uitgerold.

Nieuws over een mogelijke wijziging in de Google Message-app die iMessage 'Tapbacks' in emoji zou omzetten, kwam pas een paar dagen geleden uit, maar een uitrol is al begonnen. Oorspronkelijk opgemerkt door 9to5Google in een APK Teardown-bericht, is de uitrol van de update sindsdien bevestigd door lezer Jvolkman.

Image
Image

Veel gebruikers beginnen te merken dat de app iMessage-reacties automatisch verta alt naar de juiste reacties in Google Berichten. Dus nu, in plaats van reacties te zien als sms-berichten onder je eigen teksten, wordt de reactie-emoji toegevoegd aan het bericht waarop wordt gereageerd.

De app kan ook aangeven wanneer een reactie is geconverteerd, door een pop-up 'Vertaald van iPhone' weer te geven als je op het pictogram van de reactie tikt. Maar aangezien de iconografie een beetje verschilt tussen Apple- en Android-apparaten, kunnen sommige reacties niet op hun plaats lijken.

Image
Image

Er lijkt echter geen vast patroon te zijn in hoe de update wordt uitgerold. Sommige bètatesters zeggen dat ze de optie nog niet hebben, terwijl andere niet-bètagebruikers melden dat ze dat wel hebben. Vermoedelijk zal het binnenkort voor iedereen beschikbaar zijn.

Deze nieuwe Google Message-update is al begonnen met uitrollen. Als je nog steeds iMessage-reacties in tekstvorm ziet, is het enige wat je nu kunt doen wachten tot de update je apparaat bereikt.

Aanbevolen: