Google Berichten kan iMessage-reacties converteren naar Emoji

Google Berichten kan iMessage-reacties converteren naar Emoji
Google Berichten kan iMessage-reacties converteren naar Emoji
Anonim

Android-gebruikers krijgen mogelijk een alternatief voor op tekst gebaseerde iMessage-reacties, die de tekst in Google Berichten zouden vervangen door een emoji.

9to5Google dook in de nieuwste bèta-update voor Google Berichten en vond wat een bedoeld alternatief lijkt te zijn voor de app die iMessage-reacties nadert. Android-gebruikers die heen en weer berichten met iPhone-gebruikers zien deze reacties momenteel als korte sms-berichten, maar deze mogelijke verandering zou dat kunnen wegnemen.

Image
Image

In plaats daarvan lijkt het erop dat Google van plan is om de Google Berichten-app deze iMessage-reactieteksten te laten vervangen door emoji. 9to5Google wijst erop dat een inactieve optie voor deze veronderstelde functie in de bètaversie 10.7 lijkt te zijn.

De indicatie is dat het waarschijnlijk de reacties zou herkennen, onderscheppen en vervangen door een enkel pictogram, hoewel dit meestal speculatie is op basis van de aard van de code. Een extra stukje code suggereert dat Android-gebruikers mogelijk ook hun eigen gekozen emoji kunnen koppelen aan verschillende reacties.

Image
Image

Dit is natuurlijk gebaseerd op de programmering in een bètaversie van de app, dus details zijn niet precies duidelijk.

Er is geen manier om precies te weten hoe Google Berichten de iMessage-reactie 'vertaling' zal verwerken totdat de functie live gaat of Google inschakelt. Ervan uitgaande dat de functie daadwerkelijk live gaat, omdat het nog steeds een onaangekondigde optie is in een bètaversie.

Aanbevolen: