Tidal voegt nieuwe abonnementen toe aan service

Tidal voegt nieuwe abonnementen toe aan service
Tidal voegt nieuwe abonnementen toe aan service
Anonim

Muziekstreamingservice, Tidal, brengt substantiële wijzigingen aan in zijn abonnementsplannen door meerdere nieuwe plannen te lanceren en meer inkomsten te delen met artiesten.

Volgens Tidal introduceert het platform zijn eerste gratis abonnement dat exclusief is voor klanten in de VS en twee nieuwe high-fidelity-abonnementen: HiFi en HiFi Plus. De laatste twee bieden een hoogwaardige audio-ervaring en toegang tot functies zoals door experts samengestelde afspeellijsten.

Image
Image

Tidal Free biedt de volledige muziekbibliotheek van het platform met beperkte commerciële onderbrekingen en een geluidskwaliteit tot 160 kbps, wat een behoorlijke audiokwaliteit is, maar niet geweldig. Het gratis abonnement begint geleidelijk uit te rollen naar Android-apparaten, maar er wordt niet vermeld dat iOS dezelfde ondersteuning krijgt.

Tidal HiFi en HiFi Plus bieden een meer meeslepende ervaring. Voor $ 9,99 per maand geeft HiFi geluid van hoge kwaliteit (tot 1411 kbps), geen onderbrekingen van advertenties en functies zoals Tidal Connect, waarmee je naar hifi-audio kunt luisteren op ondersteunde apparaten.

Voor $ 19,99 per maand voegt HiFi Plus meer toe door audio tot 9216 kbps, Dolby Atmos en Master Quality-audio aan te bieden; dit alles verta alt zich in audio van zeer hoge kwaliteit.

Image
Image

Als u zich aanmeldt voor HiFi Plus, kunt u uw favoriete muziekact rechtstreeks steunen, aangezien Tidal een deel van de inkomsten uit dit niveau deelt met uw best gestreamde artiest. Tidal verzuimt echter te zeggen hoeveel de artiest zal krijgen.

Tidal bestaat al sinds 2014 en is trots op het aanbieden van hoge audiokwaliteit en een betere verdeling van inkomsten in vergelijking met zijn concurrenten. Spotify heeft bijvoorbeeld beloofd hifi-audio op zijn platform aan te bieden, maar moet dit nog leveren.

Aanbevolen: