Lenovo voegt nieuwe flexibele modellen toe aan ThinkPad-serie

Lenovo voegt nieuwe flexibele modellen toe aan ThinkPad-serie
Lenovo voegt nieuwe flexibele modellen toe aan ThinkPad-serie
Anonim

Lenovo voegt twee nieuwe modellen toe aan zijn ThinkPad-reeks en vernieuwt zijn derde generatie ThinkPad L-serie, gericht op een hybride werkomgeving.

Lenovo's gloednieuwe modellen zijn de X13 en X13 Yoga Gen 3, terwijl de opnieuw ontworpen L-serie laptops de L13, L13 Yoga, L14 en L15 zijn. Alle modellen hebben vergelijkbare functies, zoals draaien op Windows 11 Pro en ondersteuning van Dolby Voice, maar elk heeft unieke vormfactoren om ze te laten opvallen.

Image
Image

De nieuwe ThinkPads zullen Full HD-camera's hebben en ondersteuning voor Wi-Fi 6E en 5G sub6, wat niet de hoogste snelheid is, maar verreikend is. Beveiligingsfuncties zijn onder meer Intel Hardware Shield en een optionele vingerafdruklezer op de aan/uit-knop.

De laptops worden geleverd met Intel vPro-platform en 12e generatie Intel Core-processors, maar sommige modellen, zoals de X13, kunnen worden gedowngraded naar een AMD Ryzen PRO 6000 CPU voor een lagere prijs. Ze bevatten ook een Intel Iris Xe GPU, hoewel u in plaats daarvan kunt kiezen voor een geïntegreerde AMD Radeon GPU.

De verschillen tussen de laptops hebben grotendeels te maken met het ontwerp. De "Yoga" in de X13 Yoga (vanaf $ 1369) en L13 Yoga (vanaf $ 979) verwijst naar hun flexibiliteit omdat ze kunnen worden omgezet in tablets of plat kunnen worden neergelegd. De L14 en L15, beide beginnend bij $ 869, hebben een grotere scherm-tot-lichaamverhouding, wat leidt tot een dunnere behuizing.

Image
Image

Ten slotte heeft de L13 (vanaf $ 799) een scherm met een beeldverhouding van 16:10 met de optie om Privacy Guard op te nemen voor bescherming van het openbare scherm, en de X13 (vanaf $ 1119) ondersteunt Dolby Audio en Vision ter bescherming tegen vermoeide ogen.

De ThinkPad-modellen worden in de loop van 2022 uitgebracht, de eerste is de L15 Gen 3 AMD in april.

Aanbevolen: