Microsoft voegt nieuwe hybride werkfuncties toe aan teams en meer

Microsoft voegt nieuwe hybride werkfuncties toe aan teams en meer
Microsoft voegt nieuwe hybride werkfuncties toe aan teams en meer
Anonim

Na de release van zijn 2022 Work Trend Index-rapport, brengt Microsoft nieuwe functies uit voor zijn hybride werkplatforms en apps.

Microsoft Teams krijgt het grootste deel van de update, zoals gedeelde kanalen voor samenwerking met mensen buiten een werkruimte en wijzigingen in de gebruikersinterface van videogesprekken. PowerPoint krijgt de mogelijkheid om video's op te nemen en presentaties te geven via Teams, met een preview die later komt.

Image
Image

Eerste is de eerste rij voor Teams, een wijziging in de gebruikersinterface die de teamgalerij in een videogesprek naar de onderkant van het scherm verplaatst. Het is bedoeld om oog-in-ooggesprekken te simuleren door mensen op ooghoogte te houden en is momenteel in preview.

Microsoft Teams Connect stelt je in staat anderen aan een kanaal toe te voegen zonder ze aan het team toe te voegen. Het doel is om mensen buiten uw typische werkteam op te nemen, maar die nog steeds belangrijk zijn voor de taak die voorhanden is. Voor Office 365/Microsoft 365 wordt eind maart een openbare preview gelanceerd, maar je moet je wel aanmelden om toegang te krijgen.

Next is Operator Connect Mobile voor Teams Phone, een service die mensen een enkel telefoonnummer geeft dat dient als uw werk- en mobiele nummer, ongeacht het apparaat en netwerk. Microsoft stelt dat je naar een andere telefoonprovider kunt springen en geen onderbrekingen hebt. Een preview komt later in het jaar.

Image
Image

PowerPoint krijgt twee functies: cameo, waarmee je de Teams-camera kunt gebruiken voor presentaties, en Speaker Coach, een AI die je helpt je presentatievaardigheden aan te scherpen.

Beide functies komen in de komende maanden, maar je kunt cameo nu uitproberen door lid te worden van Office Insider.

Aanbevolen: