LG voegt twee nieuwe 4K-projectoren toe aan de CineBeam-reeks

LG voegt twee nieuwe 4K-projectoren toe aan de CineBeam-reeks
LG voegt twee nieuwe 4K-projectoren toe aan de CineBeam-reeks
Anonim

LG voegt twee modellen toe aan zijn CineBeam-projectorfamilie: de HU715Q UST (Ultra Short Throw) en de HU710P.

Beide projectoren ondersteunen 4K-resolutie en HDR, plus functies om de kijkervaring te verbeteren, zoals een Filmmaker-modus, een besturingssysteem voor streamingdiensten en een hoge contrastverhouding. De modellen zullen vanaf Q1 2022 in de verkoop gaan, maar de prijspunten moeten nog worden aangekondigd.

Image
Image

Ultra Short Throw verwijst naar hoe dicht de projector bij de muur mag zijn om het beeld weer te geven. In tegenstelling tot de meeste projectoren kan de HU715Q tot wel 8,5 inch tegen de muur staan en toch een beeld van 100 inch creëren. Uniek aan dit model zijn twee subwoofers van 20 W, een 2,2-kanaals stereosysteem en Bluetooth-ondersteuning voor surround sound.

De HU710P kan een veel groter scherm weergeven met een maximale grootte van 300 inch. Dankzij de hybride LED-laser kan het model een beeld van 2.000 ANSI-lumen creëren en donkere kleuren mogelijk maken.

Buiten deze belangrijke verschillen hebben de projectoren veel gemeen. Beide hebben een contrastverhouding van 2 miljoen:1 voor maximale helderheid en een hoog detailniveau. Er is ook een Filmmaker-modus die een film levert zoals de regisseur het bedoeld heeft door de originele beeldverhouding, framesnelheid en kleur te repliceren.

Image
Image

Het ingebouwde webOS-platform maakt verbinding met verschillende streamingdiensten zoals Netflix met eenvoudige navigatie. En de interne lampen voor de modellen hebben een levensduur van 20.000 uur, wat volgens LG vier keer langer is dan bij typische projectoren.

Na de release zullen de projectoren eerst beschikbaar zijn in Noord-Amerika, Europa en Azië, gevolgd door een lancering in het Midden-Oosten en Latijns-Amerika.

Aanbevolen: