Acer voegt nieuwe modellen toe aan zijn snelle laptopreeks

Acer voegt nieuwe modellen toe aan zijn snelle laptopreeks
Acer voegt nieuwe modellen toe aan zijn snelle laptopreeks
Anonim

Acer voegt twee lichtgewicht laptops toe aan zijn repertoire, de Swift 3 en Swift 5, beide ontworpen met bedrijfsleiders in het achterhoofd.

Deze nieuwe laptops worden aangedreven door een 12e generatie Intel Core CPU en Iris Xe GPU in een lichte behuizing met een touchscreen-display en enorme opslagcapaciteit. Andere opmerkelijke kenmerken zijn Acer's TwinAir-koelsysteem en verbeterde ruisonderdrukking.

Image
Image

De Swift 3 ($ 849,99) is een 14-inch laptop met een aanraakscherm dat kan worden uitgevoerd in 16:9 Quad HD of Full HD. Dit apparaat is verkrijgbaar in drie kleuren en heeft ook tot 2 TB aan opslagruimte en het TwinAir-koelsysteem van het bedrijf, waarvan Acer beweert dat het de thermische prestaties met bijna 66 procent verbetert. De Swift 5 ($1,599) heeft alles wat bij de Swift 3 is inbegrepen, maar voegt meer functies toe. De Swift 5 is gemaakt van hoogwaardig aluminium en comprimeert alles in een machine die minder dan 2,5 cm dik is en maar liefst 2,65 pond weegt.

Het touchpad is gemaakt van OceanGlass, een gerecycled, oceaangebonden plastic afval. Andere Swift 5-functies zijn onder meer een vingerafdruklezer op de aan/uit-knop voor snel en veilig inloggen, tijdelijke ruisonderdrukking voor hoogwaardige audio bij oproepen en Corning Gorilla Glass dat het scherm beschermt.

Image
Image

Beide modellen hebben essentiële poorten voor HDMI 2.1 en USB Type-C, maar de Swift 5 voegt Thunderbolt-poorten toe voor Apple-apparaten. De Swift 5 heeft echter een relatief korte batterijduur van 10 uur.

De Swift 3 en 5 zijn vanaf juni 2022 verkrijgbaar in de VS.

Aanbevolen: