Sonos-apparaten Krijg DTS-audio-ondersteuning

Sonos-apparaten Krijg DTS-audio-ondersteuning
Sonos-apparaten Krijg DTS-audio-ondersteuning
Anonim

De reeks thuisbioscoopapparaten van Sonos heeft nu ondersteuning voor DTS Digital Surround-audio, zodat je kunt worden ondergedompeld in een geluidservaring terwijl je films kijkt, games speelt of naar muziek luistert.

De toevoeging van DTS-audio komt in een nieuwe update voor de softwareversie 13.4. Het DTS-audioformaat is een van de grootste spelers in het surround sound-landschap, naast andere namen zoals Dolby Digital, en kan op meer apparaatbronnen worden gebruikt.

Image
Image

DTS gebruikt minder compressie in het coderingsproces (of overdracht) dan andere audioformaten zoals Dolby. Het resultaat is dat wanneer DTS wordt gedecodeerd, dit volgens sommige luisteraars gewoonlijk een betere luisterervaring biedt.

The Verge merkt op dat DTS-ondersteuning beschikbaar zou zijn voor Sonos-apparaten, zowel nieuwe als oude, in de update. Deze apparaten omvatten de Sonos Arc en beide generaties van de Beam-soundbar, Amp, Playbar en Playbase.

Bovendien kun je zien dat je systeem het DTS-formaat afspeelt door te zoeken naar een 'DTS Surround 5.1'-badge die in de Sonos-app verschijnt.

De andere nieuwe functies in de 13.4-update zijn een nieuwe Battery Saver-modus voor draagbare Sonos-luidsprekers, een nieuwe manier om toegang te krijgen tot EQ-instellingen en een HD-badge die wordt weergegeven op het Now Playing-scherm terwijl Sonos speelt met een hogere kwaliteit audio.

Aanbevolen: