Hoe krijg je gratis spullen op Amazon

Inhoudsopgave:

Hoe krijg je gratis spullen op Amazon
Hoe krijg je gratis spullen op Amazon
Anonim

Wat u moet weten

  • Prime Music biedt duizenden gratis nummers.
  • Er zijn heel veel gratis Kindle-e-boeken op Amazon, en je kunt ernaar zoeken.
  • Prime Video heeft een steeds groter wordende bibliotheek met films en tv-programma's, waaronder Prime Originals.

Dit artikel legt uit hoe je gratis dingen van Amazon kunt krijgen, waaronder muziek, tv-programma's, boeken en zelfs cadeaubonnen. Om sommige, maar niet alle, gratis dingen op Amazon te krijgen, moet je je abonneren op Amazon Prime. Het kost $ 139 per jaar, maar je kunt het 30 dagen uitproberen met een gratis proefperiode. Je kunt Amazon Prime ook delen (met enkele beperkingen) om nog meer te besparen. Als je een student bent, is Prime Student beschikbaar voor de helft van de prijs en is er een gratis proefperiode van 6 maanden.

Download en stream gratis muziek

Image
Image

Amazon heeft duizenden gratis MP3-downloads die iedereen gratis kan downloaden en streamen. Er is ook geen limiet, dus je kunt er zo weinig of zo veel downloaden als je wilt.

Je kunt de muziek sorteren op releasedatum, tijd en meer, en filteren op klantbeoordelingen en genre. Dit maakt het veel gemakkelijker om muziek te vinden die je wilt downloaden.

Als je Amazon Prime-lid bent, krijg je gratis toegang tot Amazon Music Prime, waar je naar meer dan twee miljoen streamingnummers kunt luisteren, on-demand en zonder advertenties.

Je kunt de Amazon Music-app gebruiken om naar je nummers te luisteren en afspeellijsten te maken.

Lees gratis Kindle eBooks

Image
Image

Prime-lid of niet, iedereen kan gratis Kindle-boeken lezen uit de Top 100 gratis Kindle-eBooks van Amazon. Je kunt deze lijst ook per genre bekijken om precies te vinden wat je zoekt.

Er zijn ook tijdelijke aanbiedingen voor gratis Kindle-boeken die bijna dagelijks veranderen, dus zorg ervoor dat je de lijst regelmatig controleert.

Amazon Prime-leden kunnen onbeperkt lezen voor meer dan 1.000 boeken en tijdschriften met Prime Reading, en een gratis maandelijkse keuze van de redacteur met First Reads.

Iedereen heeft de mogelijkheid Kindle-boeken te delen met familie en vrienden en andere plaatsen te verkennen om gratis Kindle eBooks te downloaden.

Bekijk gratis films en tv-shows

Image
Image

Als u zich abonneert op Amazon Prime, wordt Amazon Prime Video meegeleverd waarmee u duizenden films, tv-programma's en originele programma's van Amazon kunt streamen.

Je kunt Amazon Prime Video op veel apparaten krijgen en zelfs een deel van de inhoud downloaden voor offline weergave.

Als je het idee van Prime Video leuk vindt, maar je niet wilt abonneren op Amazon Prime, kun je $ 8,99 per maand betalen alleen voor Prime Video. De meeste inhoud is ook beschikbaar voor individuele aankoop of verhuur.

Ten slotte, als u liever geen cent beta alt voor films en shows, is de Freevee-service van Amazon gratis beschikbaar.

Ontvang gratis verzending

Image
Image

Er zijn twee manieren om gratis verzending te krijgen als je bij Amazon bestelt.

Als je een Amazon Prime-lid bent, is een van de voordelen dat je twee dagen gratis verzending krijgt zonder minimale aankoop. U kunt ook gratis standaardverzending, geen spoedverzending en levering op de releasedatum krijgen. Als je in bepaalde steden woont, kun je mogelijk ook gratis bezorging op één dag, dezelfde dag of zelfs 2 uur krijgen.

Als je geen Amazon Prime-lid bent, kun je gratis verzending krijgen zolang je aankoop $ 25 of meer is en de items die je koopt in aanmerking komen.

Ontvang gratis Amazon-tegoeden en cadeaubonnen

Image
Image

Amazon-tegoeden zijn geld dat Amazon op uw account zet om een aankoop te doen of zelfs iets te krijgen dat al gratis is, om mee te beginnen.

Deze tegoeden komen en gaan, maar in het verleden waren er $ 5- $ 20 tegoeden voor het downloaden van gratis apps of het aanmelden voor gratis proefversies van hun services. Prime-leden krijgen ook credits voor digitale items door een lagere verzendsnelheid te kiezen.

Een paar keer per jaar heeft Amazon aanbiedingen voor Amazon-cadeaubonnen. Deze werken door tijdens de promotie een Amazon-cadeaubon te kopen en daarbovenop krijg je een extra cadeaubon van $ 5-10. Je kunt alle Amazon-cadeaubonnen naar jezelf sturen en ze toepassen op je account.

Hier zijn nog een paar tips:

  • Ruil je gebruikte elektronica in. Als ze goedkeuren wat je ze stuurt, krijg je een Amazon-cadeaubon die gelijk is aan de geschatte waarde van het item, en tot 25 procent korting op een nieuw Amazon-apparaat.
  • Scan bonnen met Amazon Shopper Panel. Dit is een app die je tot $ 10 aan Amazon-geld per maand toekent, die je krijgt door simpelweg bonnen te scannen.
  • Gebruik je Amazon Rewards-kaart. Ja, je moet technisch gezien geld uitgeven om het te maken, maar je krijgt 1-5 procent geld terug in de vorm van Amazon-punten. Als je op zoek bent naar een creditcard en je winkelt graag op Amazon, dan is dit misschien wel een van de beste manieren om geld terug te krijgen dat klaar is voor Amazon.

Luister naar gratis audioboeken

Image
Image

Er zijn een paar manieren om gratis audioboeken op Amazon te krijgen, maar je moet ofwel een Prime-lid zijn of je aanmelden voor een gratis proefversie van Audible.

Amazon Prime-leden kunnen gratis naar audioboeken luisteren via de Audible-app of website. Dit is een gratis gedeelte van de Audible-app met gratis audioboeken in verschillende genres plus enkele originele audioseries.

Als je nog geen abonnement hebt gekocht, kun je je aanmelden voor hun gratis Audible-proefversie, waarmee je één gratis audioboek krijgt en Audible Originals selecteert bij aanmelding. Je kunt je daarna blijven abonneren voor $ 14,95 per maand of Audible op elk moment opzeggen.

Ontvang gratis items om te beoordelen

Image
Image

Amazon Vine is een programma dat klanten gratis allerlei soorten items geeft om te houden in ruil voor een eerlijke beoordeling ervan.

De producten die je mogelijk krijgt, bevatten items die nog niet zijn uitgebracht. Deze items worden gegeven door de uitgever, studio, fabrikant, label of een andere verkoper die wil deelnemen.

Amazon Vine is een programma dat alleen op uitnodiging beschikbaar is. U kunt opgemerkt worden door Amazon door eerlijke en eerlijke diepgaande beoordelingen te schrijven. Zodra je hun vertrouwen hebt, en ze een product hebben om te beoordelen waar je goed bij zou passen, zullen ze je een e-mail sturen en je vragen om een Vine Voice te worden en een recensie te schrijven in ruil voor het artikel.

Bewaar onbeperkte foto's gratis

Image
Image

Als je Amazon Prime-lid bent, krijg je gratis onbeperkte foto-opslag voor al je persoonlijke foto's via Amazon Photos. Je krijgt ook 5 GB gratis opslagruimte voor video's.

Je kunt deze functie delen met vijf andere mensen.

Aanbevolen: