Fancy Toaster Maker maakt gebruik van smartphones

Fancy Toaster Maker maakt gebruik van smartphones
Fancy Toaster Maker maakt gebruik van smartphones
Anonim

De maker van de broodrooster van $ 300, BALMUDA, breidt uit naar mobiele apparaten met zijn aankomende BALMUDA compacte 5G-smartphone.

Het lijkt misschien vreemd wanneer een bedrijf dat bekend staat om het maken van een dure, door stoom aangedreven broodrooster een nieuwe smartphone aankondigt, maar eerlijk gezegd is het een nogal complexe broodrooster. Het strekt tot eer dat BALMUDA het nieuwe apparaat zeer serieus neemt en een compacte vormfactor en 5G-mogelijkheden aanprijst. Het heeft zelfs een BALMUDA Technologies-submerk gecreëerd, gespecialiseerd in de ontwikkeling van IT-technologieën.

Image
Image

Naast het compacte formaat en 5G biedt de BALMUDA-telefoon ook opladen via USB-C of een draadloze verbinding. Het bevat 6 GB RAM en een Qualcomm®︎ Snapdragon 765 CPU, beschikt over biometrische vingerafdrukken en is zowel water- als stofdicht (IPX4).

En het heeft een 4,9-inch full HD-scherm, hoewel het uiteindelijk minder dan een half pond weegt (dichter bij vijf ounces).

SoftBank Corp. wordt de exclusieve provider voor de BALMUDA-telefoon op de binnenlandse markten. Er zullen echter ook modellen zonder simkaart te koop zijn. Dus als u er een wilt bemachtigen, kunt u deze in theorie importeren en instellen met uw eigen simkaart.

Er is ook een korte tutorial over het overschakelen van een iPhone of Android-telefoon beschikbaar.

Image
Image

De BALMUDA-telefoon kan online of persoonlijk worden gekocht voor104.800 (ongeveer $ 916 USD) in de winkels in Aoyama, Matsuya Ginza of Hankyu Umeda.

Reserveringen gaan open op 17 november, met een geplande release voor 26 november. Er is geen melding gemaakt van een internationale release.

Aanbevolen: