Microsoft verdubbelt in Edge Browser voor Windows 11

Microsoft verdubbelt in Edge Browser voor Windows 11
Microsoft verdubbelt in Edge Browser voor Windows 11
Anonim

Microsoft heeft zijn hakken in het zand gezet over zijn Edge-browser, waardoor de optie voor Windows 11-gebruikers om andere bronnen te selecteren voor de zoekresultaten van het menu Start in een aanstaande update is verwijderd.

Als je Windows 11 gebruikt en liever een webbrowser gebruikt die niet Edge is, ben je misschien niet zo enthousiast over de aankomende 22000.346-build van de browser. De update, die momenteel wordt uitgerold in de Beta- en Release Preview-kanalen van Microsoft, verwijdert tijdelijke opties voor het gebruik van andere browsers voor zoekresultaten in het menu Start. Dus ongeacht de door u gekozen standaardbrowser in Windows 11, zoeken in het menu Start altijd Edge, of u dat nu wilt of niet.

Image
Image

Volgens The Verge was wat werd beschouwd als een bug in een recente preview van Windows 11 die tijdelijke oplossingen van derden blokkeerde, een beoogde verandering.

Volgens de release-opmerkingen: "We hebben een probleem opgelost waarbij de functionaliteit van het besturingssysteem onjuist kon worden omgeleid wanneer Microsoft-edge: links worden aangeroepen."

In een verklaring aan The Verge legde een Microsoft-woordvoerder uit dat de redenering achter deze beslissing is om specifieke "end-to-end klantervaringen" te bieden. Met andere woorden, Microsoft wil voor alle gebruikers bepaalde gegarandeerde universele ervaringen op verschillende platforms creëren.

Image
Image

Hoewel het niet heeft uitgelegd waarom het gebruikers niet de mogelijkheid geeft om die ervaringen te wijzigen als ze dat willen.

De 22000.346 build voor Windows 11 is nu beschikbaar voor gebruikers van Beta en Release Preview. Een datum voor de openbare release van de update is nog niet gespecificeerd.

Aanbevolen: