Microsoft Edge Browser krijgt een nieuwe schuifbalk in Windows 11

Microsoft Edge Browser krijgt een nieuwe schuifbalk in Windows 11
Microsoft Edge Browser krijgt een nieuwe schuifbalk in Windows 11
Anonim

Microsoft's Edge-browser krijgt dit najaar een update van de schuifbalk in de Windows 11-release.

In het bijzonder krijgt de Edge-browser een nieuw schuifbalkontwerp genaamd "overlay-schuifbalken", volgens Windows Latest. Het nieuwe overlay-schuifbalkontwerp komt naar verluidt overeen met andere Windows 11-apps en verbergt de schuifbalken uit het zicht wanneer u ze niet nodig hebt.

Image
Image

Leden van het Edge Insider-programma kunnen de nieuwe look ervaren (zolang je de nieuwste versie van Canary gebruikt), maar voor alle anderen zal de functie beschikbaar zijn zodra Windows 11 in oktober debuteert.

Microsoft heeft prioriteit gegeven aan zijn Edge-browser nadat het in mei had aangekondigd dat het Internet Explorer op 15 juni 2022 zou afsluiten. De techgigant zei dat de Edge-browser verbeterde compatibiliteit, gestroomlijnde productiviteit en betere browserbeveiliging via internet heeft Verkenner.

De Edge-browser kan zelfs nog veiliger worden dan hij al is, dankzij een nieuw project genaamd "Super Duper Secure Mode" dat Microsoft eerder deze maand aankondigde. Het experimentele project zou automatisch prestatie- of optimalisatiefuncties uitschakelen om prioriteit te geven aan beveiliging wanneer een bedreiging wordt gedetecteerd.

Image
Image

Andere Edge-updates die in de pijplijn zitten, omvatten de mogelijkheid om PDF's in de browser zelf te bewerken, zoals gerapporteerd door Digital Information World, wat u niet alleen tijd zal besparen, maar ook superhandig is omdat u het document kunt bewerken en verandert meteen.

Met al deze Edge-updates en -functies is het geen verrassing dat het de op twee na populairste browser in de VS is. Volgens Statcounter GlobalStats neemt Google Chrome de eerste plaats in als de populaire internetbrowser in de VS in 2021, gevolgd door Apple's Safari en Microsoft Edge.

Aanbevolen: