Speel het nieuwe surfspel van Microsoft in Edge Browser

Speel het nieuwe surfspel van Microsoft in Edge Browser
Speel het nieuwe surfspel van Microsoft in Edge Browser
Anonim

De meesten van ons hebben nu wat meer tijd over, dus hier is een nieuwe afleiding, plus een kans om met de Edge-browser te spelen.

Image
Image

Als je op zoek bent naar iets om te doen tussen Zoom-vergaderingen en TikTok-video's, Microsoft heeft zojuist een leuke tijdverspiller van een surfspel uitgebracht voor zijn nieuwe Edge-browser.

Wat het is: Surf is een snel spelletje dat onmiddellijk laadt en je een kleine surfer geeft die je door steeds verraderlijkere zeeën moet leiden. Er zijn rotsen, draaikolken, zeemonsters en andere surfers die je moet vermijden tijdens je zoektocht om zo ver mogelijk langs te razen. Je kunt de pijltjestoetsen en de spatiebalk van je toetsenbord gebruiken om te sturen (of een aangesloten gamepad of andere controller) en kijken hoe ver je kunt komen. Je kleine surfkerel of -dudette zal na verloop van tijd ook sneller worden, waardoor snelle reflexen een must zijn.

Hoe te spelen: Start de nieuwste Edge-browser van Microsoft op Windows of macOS en typ 'edge://surf/' (zonder de aanhalingstekens) in de adresbalk op de bovenkant. Je kunt de Chromium-onderbouwing van Edge hier zien, aangezien dit type URL is hoe Chrome je naar verschillende apps en schermen brengt voor zaken als downloads of geschiedenis.

Bottom Line: We wedden dat je tijd te verliezen hebt, of je nu thuis werkt of niet. Een snel, klein spelletje is misschien precies wat je zoekt terwijl je wacht op iets belangrijkers om te doen.

Aanbevolen: