De batterij van een Barnes & Noble Nook vervangen

Inhoudsopgave:

De batterij van een Barnes & Noble Nook vervangen
De batterij van een Barnes & Noble Nook vervangen
Anonim

Wat te weten

  • Open de achterklep, verwijder de batterij met een kruiskopschroevendraaier, plaats een nieuwe batterij met het logo naar boven gericht en zet de nieuwe batterij vast met een schroevendraaier.
  • Gebruik een platte schroevendraaier om de zijlipjes van de achterklep op te tillen om deze te openen.
  • Om de achtercover terug te plaatsen, lijnt u de connectoren uit, beginnend van onder naar boven en drukt u totdat u een klik hoort.

Een leuk ding over de klassieke Nook eReaders van Barnes & Noble is dat ze worden geleverd met een door de gebruiker vervangbare batterij, en veel van deze apparaten niet. Hoewel het niet meteen duidelijk is hoe je de batterij van de Nook kunt vervangen, is het proces eenvoudig.

Verwijder de achterklep van het hoekje

De sleuven aan de zijkanten van de Nook eReader bieden een hefboomwerking om de behuizing te openen. Gebruik uw vingernagels of een platte schroevendraaier om de plastic kap van de achterkant van het apparaat te verwijderen. De lipjes zijn delicaat, dus oefen niet te veel kracht uit.

Image
Image

Haal de batterij van de Nook eReader eruit

Rechts van het MicroSD-slot zit de batterij, een rechthoekige plaat, vast met een schroef. Gebruik een kleine kruiskopschroevendraaier om de batterij los te maken.

Image
Image

Plaats een nieuwe batterij in de Nook eReader

Om de nieuwe batterij te installeren, plaatst u deze in de sleuf met het Barnes & Noble-logo naar buiten gericht. Lijn het onderste gedeelte van de batterij uit met de juiste connectoren en duw de batterij naar binnen.

Als de batterij in de sleuf zit, zet u deze vast met de schroef.

De achterklep/achterbehuizing van de hoek opnieuw installeren

Begin vanaf de onderkant van het apparaat en lijn de bovenste connectoren uit met hun respectievelijke sleuven. Zodra ze zijn uitgelijnd, drukt u op totdat ze klikken. Controleer de zijkanten om er zeker van te zijn dat de achterklep goed is teruggeplaatst zonder onnatuurlijke openingen.

Aanbevolen: