Een AirTag-batterij vervangen

Inhoudsopgave:

Een AirTag-batterij vervangen
Een AirTag-batterij vervangen
Anonim

Wat te weten

  • Druk omlaag en draai linksom op de achterkant van AirTag totdat het deksel niet meer draait. Verwijder de achterklep en de batterij.
  • Voeg een nieuwe CR2032-batterij toe met de positieve kant naar boven. Plaats de achterkant terug en draai deze met de klok mee totdat er een geluid wordt afgespeeld.
  • AirTag-batterijen zijn niet oplaadbaar. Verwacht dat het ongeveer een jaar meegaat.

Dit artikel biedt stapsgewijze instructies voor het vervangen van AirTag-batterijen en beantwoordt essentiële vragen over of u AirTag-batterijen kunt opladen en andere onderwerpen.

Kunt u de AirTag-batterij vervangen?

Als de batterij is verlopen of bijna leeg is, kunt u een AirTag-batterij vervangen door deze stappen te volgen:

  1. Plaats de AirTag met de roestvrijstalen achterkant naar boven gericht.

    Image
    Image
  2. Druk met je vingers op de achterkant en draai tegen de klok in totdat het deksel niet meer kan draaien.
  3. Verwijder de achterklep en verwijder de batterij.

    Image
    Image

    Omdat deze onderdelen klein zijn en gemakkelijk te verliezen zijn, moet u voorzichtig zijn bij het demonteren van een AirTag in de buurt van kleine kinderen.

  4. Vervang de batterij door een standaard CR2032 lithium 3V-knoopcelbatterij, met de positieve kant van de batterij naar boven gericht.

    Image
    Image

    Volgens Apple werken CR2032-batterijen met bittere coatings mogelijk niet met AirTags. De bittere laag is er om te voorkomen dat kinderen met de batterij gaan spelen. Controleer de verpakking van uw batterijen om te zien of ze deze coating hebben.

  5. Vervang de achterkant en draai totdat de achterkant niet meer kan draaien en er een geluid klinkt.

    Je hoeft de AirTag niet opnieuw in te stellen nadat je de batterij hebt vervangen. Alle eerdere configuraties worden opgeslagen.

Bottom Line

De Apple AirTag-tracker gebruikt een standaard CR2032 lithium 3V-knoopcelbatterij. U kunt deze batterijen kopen in elektronicawinkels, drogisterijen, buurtwinkels en vergelijkbare winkels.

Moet een AirTag worden opgeladen?

Nee, je hoeft AirTag-batterijen niet op te laden. CR2032 3V-batterijen zijn wegwerpbatterijen, dus u kunt ze niet opladen.

Volgens Apple gaat een CR2032 lithium 3V-knoopcelbatterij gemiddeld ongeveer een jaar mee bij gebruik in een AirTag.

Je kunt controleren hoeveel batterijduur je AirTags hebben door naar de Zoek mijn-app op je iPhone te gaan. Tik op de AirTag waarvan je de batterijduur wilt controleren, en het batterijpictogram onder de naam van het item geeft een schatting van de resterende batterijduur.

Aangezien de Zoek mijn-app alleen op de iPhone bestaat, leest u meer over het proces voor het vinden van een AirTag met Android.

Wat gebeurt er als de AirTag-batterij leeg is?

Als het je niet lukt om een AirTag-batterij te vervangen voordat de batterij leeg is en de AirTag-batterij leeg raakt, kun je de huidige locatie van het apparaat niet volgen. De AirTag kan niet communiceren met Apple's Zoek Mijn-netwerk zonder een opgeladen batterij. Als u de Zoek mijn-app controleert, ziet u de laatst bekende locatie van de AirTag voordat de batterij leeg was.

Zodra je de AirTag weer in de hand hebt, vervang je de batterij volgens de bovenstaande instructies.

FAQ

    Hoe stel ik een AirTag in?

    Het opzetten van een Apple AirTag is eenvoudig. Trek eerst het kleine plastic lipje naar buiten om de batterij te activeren. Houd vervolgens de AirTag bij uw iPhone, iPad of iPod touch en tik op Connect (zorg ervoor dat er slechts één AirTag tegelijk in de buurt van uw iOS-apparaat is; anders ziet u het bericht Meer dan één AirTag gedetecteerd) Selecteer vervolgens een AirTag-naam uit de lijst of maak een aangepaste naam. Je kunt ook een emoji kiezen. Tik op Doorgaan Om de AirTag te registreren met uw Apple ID, tikt u nogmaals op Doorgaan. Tik op Gereed als je klaar bent.

    Hoe ver reikt een AirTag?

    Hoewel Apple geen exacte details heeft verstrekt over het bereik van een AirTag, weten we dat AirTags werken binnen het Zoek mijn-bereik van Apple. Dus zolang uw AirTag zich binnen het Bluetooth-bereik van een iOS-apparaat bevindt, kan het passief met dat apparaat communiceren, zodat u uw AirTag kunt lokaliseren. (Maximum Bluetooth-bereik is ongeveer 30 voet.)

    Hoe weet ik of een AirTag mij volgt?

    Als u een Item Detected Near You bericht op uw iOS-apparaat ziet, is er mogelijk een AirTag bij u in de buurt en kan de eigenaar zijn (en uw) locatie zien. Als je een AirTag hebt gevonden of vermoedt dat er een AirTag is bevestigd aan een item dat je bij je hebt of in de buurt hebt, tik je op het bericht Item Detected Near You en tik je vervolgens op Doorgaan Om de AirTag uit te schakelen, tikt u op Instructies om uit te schakelen en volgt u de aanwijzingen. Als u zich zorgen maakt over uw veiligheid, neem dan onmiddellijk contact op met de plaatselijke politie. Als je een onbekende AirTag op je spullen hebt gevonden, geef deze dan door aan de autoriteiten.

Aanbevolen: