De 8 beste laptops voor minder dan $ 200, getest door experts

Inhoudsopgave:

De 8 beste laptops voor minder dan $ 200, getest door experts
De 8 beste laptops voor minder dan $ 200, getest door experts
Anonim

Als je op zoek bent naar een laptop met een beperkt budget, is het belangrijk om te bepalen welke functies voor jou het belangrijkst zijn. Veel van deze apparaten hebben bezuinigd om de prijs laag te houden, dus u wilt specificaties zoals verwerkingskracht, weergavekwaliteit en opslag goed in de gaten houden. Als je deze laptop wilt gebruiken voor productiviteitstaken of schoolwerk, zijn een redelijk snelle processor en een goede batterijduur misschien wel de belangrijkste kenmerken. Als je het voornamelijk wilt gebruiken voor surfen op het web en mediastreaming, kun je kiezen voor iets met minder opslagruimte en een groter, scherper scherm.

Voor een prijs van minder dan $ 200 is het ook de moeite waard om een budgettablet of 2-in-1-apparaat te overwegen. Deze apparaten hebben vaak minder opslag aan boord, maar hebben meestal een betere weergavekwaliteit. (En je kunt meestal een bevestigbaar of draadloos tablettoetsenbord kopen om laptopachtige functionaliteit te bereiken.) Dat gezegd hebbende, er zijn nog meer traditionele laptopopties beschikbaar voor deze prijs. We hebben het onderzoek gedaan om de beste laptops in de prijsklasse van $ 200 af te ronden. Bekijk ook onze constant bijgewerkte gids voor de beste laptopdeals die nu plaatsvinden, voor geweldige machines met hoge kortingen.

Beste algemeen: Lenovo 100E Chromebook

Image
Image

Wat budgetlaptops betreft, controleert de Lenovo 100e Chromebook nogal wat vakjes. Zijn compacte formaat en lichtgewicht - slechts 2,7 pond - maken hem super draagbaar. Het 11,6-inch scherm is van het kleinere formaat, maar biedt voldoende ruimte voor elementaire productiviteitstaken. En met 4 GB RAM heeft deze kleine Chromebook genoeg rekenkracht om alles snel en soepel te laten verlopen.

De Lenovo 100e is ontworpen met studenten in gedachten, dus geschikt voor gebruikers van alle leeftijden. De robuuste constructie maakt hem bijzonder sterk tegen vallen en krassen, en het morsbestendige toetsenbord maakt het een veilige gok voor zowel kinderen als koffiedrinkende multitaskers. Omdat het een Chromebook is, draait de 100e op Google's Chrome OS, dat kan aanvoelen als een enigszins uitgekiend besturingssysteem als je gewend bent aan meer complete pc's. Maar voor degenen die Google-services zoals G Suite, Gmail en Google Drive gebruiken, zorgt de enkele aanmelding bij Google voor een bijzonder gestroomlijnde ervaring. Hij is snel, blijft de hele dag van stroom voorzien en is gemaakt om lang mee te gaan. Daarom is het onze topkeuze voor laptops in deze prijsklasse.

Beste voor kinderen: HP Stream 11

Image
Image

Als je op zoek bent naar een budgetvriendelijke laptop, is het belangrijk dat je een machine vindt die aan al je verwachtingen kan voldoen. Gelukkig heeft HP het antwoord. De HP Stream 11 is een perfecte keuze, of u nu wilt werken of spelen met uw nieuwe laptop. Met zijn 11,6-inch scherm, 4 GB geheugen en een batterijduur tot negen uur, is deze laptop perfect voor zowel thuis als onderweg. Uitgerust met Windows 10 Home, heb je de kracht van een pc binnen handbereik zonder dat hoge prijskaartje. Het is echter ook in de S-modus, wat de softwarecompatibiliteit beperkt tot de Windows App Store.

Of je nu streamt, speelt of spreadsheets aanpakt, de HP Stream 11 kan het allemaal aan. Compact en krachtig, het is zowel de perfecte eerste computer voor kinderen als een gebruiksvriendelijk systeem voor degenen die niet zo technisch onderlegd zijn.

Beste voor middelbare scholieren: Samsung Chromebook 3 XE500C13

Image
Image

Als het erop aankomt om klaar te zijn voor school, kan het een beetje zorgwekkend zijn om te weten dat de student in je leven een laptop nodig heeft om bij te blijven. Computers kunnen immers zo duur zijn. Maar er is een manier om ervoor te zorgen dat uw academische geleerde alles krijgt wat ze nodig hebben voor een prijs waar u dol op bent. De Samsung XE500C13 is er om ze aan het werk te houden en al hun schoolwerk in te halen.

Met een batterijduur van maximaal 11 uur, kunnen ze hem na één keer opladen meenemen naar de les en de hele dag werken totdat ze thuiskomen. Dankzij het 11,6-inch scherm heeft deze laptop het perfecte formaat om in de rugzak mee te nemen en tussen lessen door te bewegen. Beter nog, het heeft een morsbestendig toetsenbord voor eventuele cafetaria-ongelukken. Als Chromebook heeft het zijn softwarebeperkingen, maar voor de student die essays moet schrijven of online huiswerk moet maken, is het een uitstekende optie.

Beste voor studenten: ASUS Vivobook 11 TBCL432B

Image
Image

Als je je kinderen naar de universiteit stuurt, wil je er zeker van zijn dat ze alles hebben wat ze nodig hebben om te slagen. Hoewel dit soms een dure onderneming kan zijn, hoeft hun laptop dat niet te zijn. Voer de Asus TBCL432B in. Deze machine met 11,6-inch scherm wordt geleverd met 4 GB geheugen en 32 GB eMMC-flashgeheugen, waardoor hij compatibel is met mobiele apparaten zoals telefoons en tablets.

Het is voorgeïnstalleerd met Windows 10 S, maar het is gemakkelijk om uit de S-modus te schakelen om je leerlingen toegang te geven tot programma's die ze misschien niet vinden in de Windows Store. Een lichtgewicht en compact ontwerp maakt het ideaal voor op reis. Of ze nu in de bibliotheek of in hun studentenhuis werken, je student kan zich gemakkelijk verplaatsen en installeren, waar hij ook naartoe gaat. Het heeft ook een behoorlijke batterijduur van maximaal 10 uur op een enkele lading.

Hoewel het de prestatieverslindende apps niet kan bijhouden, is het handig voor het schrijven van essays, het invullen van online huiswerk en het aanpakken van onderzoeksprojecten. Aangezien de capaciteit echter beperkt is, wilt u misschien naar externe opslagapparaten kijken voor het geval deze opraken.

Beste voor kinderen: ASUS C202SA Chromebook

Image
Image

Voor kinderen die thuis leren, is de ASUS Chromebook C202SA een uitstekende computer voor schoolwerk. Met een spijkerhard ontwerp en een uitstekende batterijduur gaat deze kleine laptop de hele dag mee, zowel tijdens werk als vrije tijd. De C202SA beschermt uw investering met een valweerstand tot 1,2 meter en rubberen bumpers die zorgen voor een betere grip. Het morsbestendige toetsenbord heeft ook extra grote tekens om kinderen te helpen die misschien nog moeten leren typen. Deze functies zijn een voordeel voor kinderen, maar ze geven de C202SA ook een ietwat kinderlijk uiterlijk dat oudere gebruikers misschien niet aanspreekt.

Het 11,6-inch scherm is klein maar high-definition. En met een Intel Celeron N3060-processor en 4 GB RAM zijn de prestaties snel en kan hij snel schakelen tussen apps. Deze laptop draait op Chrome OS, dat gebruikers toegang geeft tot de apps in de Google Play Store, samen met automatische beveiligingsupdates.

Beste lichtgewicht: ASUS VivoBook L203MA

Image
Image

Voor studenten en forenzen kan een lichtgewicht laptop letterlijk de last van je schouders halen. Veel budgetlaptops zijn meestal zwaar, en met amper twee pond v alt de ASUS Vivobook L203MA op door zijn superdraagbare ontwerp. Net als de meeste andere laptops op deze lijst, heeft de Vivobook een 11,6-inch scherm, dat klein is maar het ook gemakkelijker maakt om in een tas of rugzak te passen. De batterijduur van 10 uur is ook geweldig voor mensen die onderweg zijn. De Vivobook bevat een verrassend breed scala aan poortopties (USB-A, USB-C, HDMI en een SD-kaartsleuf) die het gemakkelijker maken om randapparatuur aan te sluiten, zoals het vervelende scherm in de vergaderruimte.

De Vivobook L203MA is iets meer dan de prijs van $ 200, maar met een Intel Celeron N4000-processor, 4 GB RAM, een snelle wifi-verbinding en uitbreidbare kaartopslag, kunnen de prestaties de extra kosten rechtvaardigen. Als je een goedkope zakelijke laptop nodig hebt, heeft deze laptop de specificaties om de klus te klaren.

Beste grote scherm: HP Stream 14

Image
Image

De HP Stream 14 v alt een beetje buiten ons budget van $ 200, maar er zijn zoveel kleine schermen op deze lijst dat we een ruimere optie wilden opnemen. Voor wie van wat extra schermruimte houdt, is deze laptop van HP een van de weinige die nieuw te koop is in deze prijsklasse. De verwerkingskracht van deze machine is redelijk, maar niet geweldig - de 4 GB geheugen helpt bij multitasking en app-switching, maar het RAM-geheugen kan niet worden geüpgraded en de dual-coreprocessor is niet echt geschikt voor veeleisende toepassingen. Met een gewicht van 2,8 kilo is de HP Stream 14 verrassend draagbaar voor zijn formaat, waardoor het een goede optie is voor studenten of zakenmensen die een groter scherm willen voor productiviteitstaken.

De meest teleurstellende specificatie hier is de opslag aan boord. 32 GB is behoorlijk schraal voor een laptop en HP maakt er gebruik van door 1 TB gratis cloudopslag aan te bieden via de OneDrive-service van Microsoft. Helaas verloopt die gratis proefperiode na een jaar, dus als je uiteindelijk de cloud gaat gebruiken, houd er dan rekening mee dat het een jaarlijkse uitgave wordt. Als je momenteel OneDrive gebruikt of wilt gebruiken, of als je al je bestanden al in een cloud naar keuze hebt, dan is de beperkte opslag aan boord geen probleem.

Beste 2-in-1: Lenovo Chromebook Duet

Image
Image

De Lenovo Chromebook Duet is een zeer draagbare 2-in-1 Chromebook die een ideale oplossing is voor studenten en reizigers. Ondanks een budgetprijs, beschikt het over solide specificaties met een 10,1-inch 1920 x 1200-scherm. De beeldverhouding is groter voor een betere productiviteit en het scherm is scherp en helder, met uitstekende kleuren. Het wordt aangedreven door een MediaTek Helio P60T-processor met 4 GB RAM. Het is niet geschikt voor gamen of intensieve graphics, maar het is goed genoeg voor browsen en normale productiviteit. De levensduur van de batterij is een ander sterk punt, met 10 uur looptijd, wat meer is om u een hele werkdag of een lange vliegtuigvlucht door te laten rennen.

Chrome OS is misschien meer beperkend dan Windows 10, maar het is niet arbeidsintensief en de 2-in-1-vormfactor met een afneembaar toetsenbord leent zich uitstekend voor draagbare toepassingen.

De Lenovo 100e Chromebook is een ultra-budget laptop die nog steeds presteert op wat belangrijk is: prestaties, batterij en draagbaarheid. Als je iets niet zo robuust (of Google-gecentreerd) nodig hebt, raden we je ook aan de HP Stream 11 te bekijken. Deze vinkt dezelfde belangrijke vakjes aan en draait Windows 10 Home.

Over onze vertrouwde experts

Emmeline Kaser is een voormalig redacteur voor de commerciële inhoud van Lifewire. Ze is een ervaren productonderzoeker die gespecialiseerd is op het gebied van consumententechnologie.

Lauren Hill is een generalistische tech-schrijver die heeft geschreven voor Lifewire en andere publicaties, waaronder Funimation en Current Digital Magazine.

Ajay Kumar is een technisch redacteur bij Lifewire. Met meer dan acht jaar ervaring in de industrie, is hij eerder gepubliceerd in PCMag en Newsweek. Hij heeft alles beoordeeld, van smartphones en laptops tot pc's en gameconsoles.

Alice Newcome-Beill is Associate Commerce Editor bij Lifewire. Ze is al jaren bezig met het beoordelen van technologie en als een grote gamer is ze erg bekend met gaming-laptops, accessoires en heeft ze zelfs haar eigen desktop en mechanisch toetsenbord gebouwd.

Waar u op moet letten bij het kopen van laptops onder de $200

Draagbaarheid - Een budgetlaptop hoeft geen rommel te zijn. Voor minder dan $ 200 kun je nog steeds een compacte en lichtgewicht laptop vinden. De meeste hiervan zullen ongeveer 11 inch zijn in termen van schermgrootte en tussen de 2 en 4 pond wegen. Dit maakt ze ideaal om in je rugzak te glijden en mee te nemen naar school of op reis.

Productiviteit - Hoewel de meeste budgetlaptops niet in staat zijn tot intensieve taken zoals video- of fotobewerking, kunnen ze bijna allemaal overweg met surfen op het web, tekstverwerking, diavoorstellingen en andere productiviteitsfuncties. De belangrijkste besturingssystemen die u in beide gevallen waarschijnlijk zult tegenkomen, zijn Google's Chrome OS en Microsoft's uitgeklede Windows 10 S. Beide besturingssystemen zijn enigszins beperkt, maar kunnen je alles laten doen wat je nodig hebt voor een gemiddelde schooldag.

Batterijlevensduur - Een budgetlaptop moet minimaal 6-8 uur aan werk kunnen. Dat zou genoeg moeten zijn voor een schooldag of werkdag, met wat ruimte om 's avonds op te laden. Chromebooks zijn doorgaans iets beter in het behouden van de levensduur van de batterij vanwege hun lichtere besturingssysteem, maar hetzelfde geldt voor laptops met Windows 10 S.

FAQ

    Wat is de beste gaming-laptop voor minder dan $ 200?

    Het zal moeilijk zijn om een gaming-laptop te vinden voor minder dan $ 200. Veeleisende games vereisen een laptop met een discrete in plaats van geïntegreerde GPU en geen van de laptops op deze lijst biedt er een. Dat gezegd hebbende, werken Chromebooks nu grotendeels met Android-apps, dus je zou verschillende mobiele games moeten kunnen spelen, zoals Asph alt 9, Player Unknown's Battlegrounds en Genshin Impact, hoewel de prestaties afhankelijk zijn van je apparaat. Je andere alternatief als je op een goedkope laptop wilt gamen, is door een streamingdienst te gebruiken zoals Google Stadia, Amazon Luna of GeForce Now.

    Is Windows 10 beter dan Chrome OS voor een budgetlaptop?

    Met laptops van minder dan $ 200, moet je ofwel een Chromebook of een Windows 10-laptop hebben (meestal met de uitgeklede Windows 10 S. Beide besturingssystemen zijn geoptimaliseerd voor prestaties met goedkopere hardware, maar met Windows 10 S kun je programma's uitvoeren die Chrome niet leuk vindt Microsoft Word, Excel en PowerPoint. Dat gezegd hebbende, Google heeft daar zijn eigen alternatieven voor met Google Docs, Spreadsheets en Slides, en het converteren van de bestanden tussen de twee formaten is eenvoudig. Chrome OS is meer vergrendeld, waardoor het ook een betere optie is voor kinderen en schoolgebruik, omdat het minder vatbaar is voor virussen of wordt blootgesteld aan onbekende downloads.

    Hoe lang gaat een budgetlaptop mee?

    Ondanks dat het goedkoper is, gaat een budgetlaptop toch jaren mee. De standaardgarantie is een beperkte garantie van één jaar op onderdelen en defecten, maar het is bekend dat HP en Dell betere garantieopties bieden met langere servicetijden. Chromebooks hebben ook de neiging om beter te verouderen vanwege hun lichtgewicht besturingssysteem en frequentere updates. In de meeste gevallen zou je jaren moeten kunnen gaan voordat je laptop traag begint te worden.

Aanbevolen: