De 8 beste Bluetooth-luidsprekers voor minder dan $ 100, getest door onze redacteuren

Inhoudsopgave:

De 8 beste Bluetooth-luidsprekers voor minder dan $ 100, getest door onze redacteuren
De 8 beste Bluetooth-luidsprekers voor minder dan $ 100, getest door onze redacteuren
Anonim

Een Bluetooth-speaker met een beperkt budget hoeft niet slecht te zijn. Er is geen tekort aan betaalbare merken die u een Bluetooth-luidspreker kunnen bezorgen met een duurzame constructie, geweldig klinkende audio en een solide batterijduur. Sommige luidsprekers in de prijsklasse van minder dan $ 100 hebben zelfs waterdichtheid of ingebouwde spraakassistenten zoals Alexa. We hebben Bluetooth-luidsprekers van een aantal merken in de prijsklasse onder de $ 100 beoordeeld en onderzocht om de beste te vinden.

Als je vaak onderweg bent, wil je misschien ook een kijkje nemen in onze lijst met beste draagbare Bluetooth-luidsprekers en beste waterdichte Bluetooth-luidsprekers.

Beste algemeen: Amazon Echo Dot (3e generatie)

Image
Image

Als u op zoek bent naar de best betaalbare Bluetooth-luidspreker op de markt, hoeft u niet verder te zoeken dan de Amazon Echo Dot. De luidspreker in zakformaat biedt de meeste apps, de beste controle en de beste flexibiliteit van alle Bluetooth-opties op de markt. Tegen een verrassend betaalbare prijs zal het kleine apparaat de bank ook niet kapot maken, en je kunt er zelfs een paar kopen met het geld dat je bij de hand hebt.

Eerst en vooral wordt de 3,9 x 3,9 x 1,7 inch Echo Dot aangedreven door Amazon's virtuele persoonlijke assistent Alexa, waarmee je smart home-producten kunt bedienen en spraakbediening kunt gebruiken om toegang te krijgen tot verschillende services. Het is misschien wel de belangrijkste functie van de Echo Dot.

De Echo Dot wordt natuurlijk geleverd met een eigen ingebouwde luidspreker en kan verbinding maken met andere apparaten via de 3,5 mm koptelefoonaansluiting of met Bluetooth (hij is compatibel met Fire OS-, Android- en iOS-apparaten). Onze recensent vond het vooral leuk dat hij, met krachtige luidsprekers bij de hand, de Echo Dot erop kon aansluiten en de geluidskwaliteit kon verbeteren. Naast geluids- en spraakbesturing kan de Echo Dot ook worden gebruikt als een handsfree apparaat waarmee u kunt bellen en berichten kunt verzenden en ontvangen.

"De Echo Dot is een goede prijs, vooral als je wilt zien waar de hype van de stemassistent over gaat zonder een hoop geld te laten vallen." - Benjamin Zeman, producttester

Beste budget: OontZ Angle 3 (3e generatie)

Image
Image

Je hebt misschien $ 100 te besteden, maar als je kiest voor de OontZ Angle 3, kun je een paar dollar besparen en toch een product krijgen dat audio van goede kwaliteit levert. De Angle 3 dankt zijn naam aan het driehoekige ontwerp. Aan de ene kant bevinden zich bedieningselementen waarmee u kunt spelen, het afspelen kunt pauzeren en spraakbesturing kunt gebruiken. Omdat het is gemaakt van een veerkrachtig materiaal, kun je de Angle 3 meenemen naar buiten en het met water rond het zwembad spetteren zonder je zorgen te maken dat het beschadigd raakt.

OontZ's luidspreker heeft twee nauwkeurige akoestische drivers aan de binnenkant om stereogeluid te creëren en volgens het bedrijf biedt het versterkte bas om je lage tonen beter te laten klinken. Met een batterijpakket van 2200 mAh aan de binnenkant, zou je 12 uur batterijduur van de Angle 3 moeten kunnen krijgen voordat deze moet worden opgeladen.

The Angle 3 kan verbinding maken met elk Bluetooth-apparaat dat je erop gooit en werkt met een verscheidenheid aan services, waaronder Amazon Music, Spotify, iTunes en meer. Omdat hij een ingebouwde microfoon heeft, kun je ook oproepen van de Angle 3 afhandelen en hem als een luidspreker gebruiken. Uiteindelijk biedt de luidspreker, die een draadloos bereik van 30 meter biedt, een grote waarde voor de prijs.

Beste batterij: Anker SoundCore

Image
Image

Anker's SoundCore is een kleine draadloze luidspreker met een van de beste batterijduur van alle luidsprekers op de markt. De SoundCore is ongeveer zo eenvoudig als maar kan, met een dun rechthoekig ontwerp. Het wordt geleverd in drie kleuren - zwart, rood en blauw - en biedt een ingebouwde microfoon, zodat u het als een luidspreker kunt gebruiken wanneer het is aangesloten op uw handset. Hoewel het Bluetooth 4.0-bereik van 20 meter aan de korte kant is, zal dit voor de meeste gebruikers waarschijnlijk geen groot probleem zijn.

De beste eigenschap van de SoundCore is misschien wel de batterij, die maar liefst 24 uur ononderbroken afspeeltijd heeft. Omdat het dubbele stuurprogramma's heeft, zou je moeten kunnen profiteren van stereogeluid wanneer je muziek afspeelt of naar podcasts luistert. Met afmetingen van 2,13 x 6,5 x 1,77 inch en een gewicht van 12,64 is de SoundCore ook een lichtgewicht, zeer draagbare optie om onderweg te luisteren.

"De Anker Soundcore is een compacte en draagbare luidspreker met een lange batterijduur. Deze eigenschappen maken het kortere bereik meer dan goed." - Ajay Kumar, technisch redacteur

Beste aanraakbediening: DOSS Touch Wireless

Image
Image

Als je op zoek bent naar veel knoppen op je Bluetooth-luidspreker, overweeg dan niet eens de DOSS Touch Wireless. Bij deze luidspreker draait het allemaal om gebruikerservaring, en hij is ontworpen met capacitieve aanraakbedieningen waarmee je snel van nummer kunt wisselen, het afspelen kunt pauzeren of van modus kunt veranderen met slechts je vingertoppen.

De Touch Wireless heeft dubbele drivers voor stereogeluid en aangezien hij werkt met Bluetooth 4.0, mag je een bereik van ongeveer 20 meter verwachten. De levensduur van de batterij is 12 uur, wat niet geweldig is, maar voor de meeste gebruikers zou moeten werken. Zodra de batterij leeg is, kunt u hem in drie tot vier uur opladen tot 100 procent capaciteit.

De luidspreker van DOSS is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, grijs en rood, en het boxy-ontwerp moet het gemakkelijk maken om overal in huis te plaatsen. Maar omdat hij zo klein en licht is, kun je hem ook gemakkelijk in een tas stoppen en overal mee naartoe nemen.

Beste waterdichte: JBL Flip 4 waterdichte draagbare Bluetooth-luidspreker

Image
Image

JBL is al geruime tijd een van de leiders op de markt voor draadloze luidsprekers. Hoewel de Flip 4 een van de duurdere items op onze lijst is, biedt hij uitstekende flexibiliteit en maakt u zich geen zorgen als hij nat wordt.

De JBL Flip 4 heeft een cilindrisch ontwerp dat stereogeluid uitstra alt. Het is verkrijgbaar in een hele reeks kleuren, waaronder zwart, grijs en rood, en volgens veel gebruikers levert het ronduit uitstekend geluid. Met de luidspreker van JBL kun je maximaal twee smartphones of tablets tegelijkertijd aansluiten, zodat jij en je vrienden muziek kunnen kiezen en op het apparaat kunnen afspelen. Het batterijpakket van 3000 mAh levert tot 12 uur rechtstreekse speeltijd.

De Flip 4 wordt geleverd met een IPx7-classificatie, wat betekent dat je hem in water kunt onderdompelen en niet beschadigd raakt. Met behulp van de JBL Connect+ ondersteuning kun je de luidspreker koppelen met meer dan 100 andere JBL Connect+ apparaten om een werkelijk meeslepende geluidservaring te creëren.

Beste buiten: AOMAIS Sport II draagbare draadloze Bluetooth-luidsprekers

Image
Image

De AOMAIS Sport II gaat over één ding: buiten feesten. De luidspreker wordt geleverd met een beslist uniek ontwerp met twee naar voren gerichte luidsprekers en een zwart-oranje afwerking. Het heeft ook een ruige uitstraling, wat de overtuiging versterkt dat dit ding de elementen aankan en nog steeds prima werkt.

De Sport II is waterdicht en kan 30 minuten in water tot een meter of 30 zitten en toch standhouden. De buitenkant is gemaakt van rubber dat hem beschermt tegen krassen en zou moeten helpen om schokken op te vangen als hij onder bepaalde omstandigheden v alt.

AOMAIS's luidspreker gebruikt 20W geluid, wat zich verta alt naar audio van hoge kwaliteit, en als je twee van de apparaten hebt, kun je ze aan elkaar koppelen om een meerkanaalsopstelling te creëren. Het apparaat maakt gebruik van Bluetooth 4.0, wat goed is voor een bereik van 20 meter, en dankzij de ingebouwde microfoon kun je het gebruiken om te bellen en gebeld te worden.

Meest draagbaar: JBL Go 2

Image
Image

JBL's Go 2 is een ultradraagbare Bluetooth-luidspreker die het prima doet boven of onder water. Het toestel is lekker betaalbaar en heeft een extreem klein design. De speaker, die eruitziet als een lunchbox, is verkrijgbaar in een tiental kleuren, variërend van diepzeeblauw tot kaneelrood. Omdat het ontworpen is om waterbestendig te zijn, kun je ondergedompeld worden in een meter diep water en naar muziek blijven luisteren.

De luidspreker wordt geleverd met vijf uur afspeeltijd, dus het is niet de juiste keuze voor een excursie van een hele dag, maar als je wilt profiteren van solide audiokwaliteit, kan de ruisonderdrukking je misschien helpen. Naast draadloze connectiviteit met Bluetooth, wordt de JBL Go 2 ook geleverd met een USB-poort om andere apparaten aan te sluiten en er audio doorheen te stralen. De kleine maar machtige luidspreker meet 1,3 x 3,5 x 2,9 inch en weegt 6,49 gram.

Beste ontwerp: Sony SRS-XB12 Mini Bluetooth-luidspreker

Image
Image

De XB13 wordt geleverd met een cilindrisch ontwerp dat lijkt op de Apple HomePod. Maar in plaats van een volledig grille-ontwerp zoals het apparaat van Apple, heeft de XB12 een plasticfolie en een rooster aan de bovenkant. Beter nog, naast Bluetooth-connectiviteit biedt de XB12 ook near-field communicatieconnectiviteit tussen apparaten.

Sony's apparaat kan verticaal of horizontaal worden geplaatst om een rijk geluid uit te pompen, en de bedieningselementen zijn mooi op de achterkant geplaatst om het gemakkelijk te maken om het afspelen te pauzeren en op verschillende manieren met audio om te gaan. Ongeacht hoe je je luidspreker hebt geplaatst, het apparaat van Sony is waterbestendig om het te beschermen als het regent.

Sony's XB12 biedt een Extra Bass-functie die low-end audio verbetert, en als je er twee koopt, kun je ze aan elkaar koppelen voor stereogeluid. Volgens Sony biedt het apparaat een batterijduur van maximaal 16 uur, wat best goed is in vergelijking met Bluetooth-concurrenten.

Voor de beste Bluetooth-luidspreker onder de $ 100 is het moeilijk om het beter te doen dan de Amazon Echo Dot (3e generatie). Deze kleine puck wordt geleverd met Alexa-spraakintegratie, waardoor je je smart home-apparaten kunt bedienen, muziek kunt afspelen en meer te weten kunt komen over het weer. De audiokwaliteit is behoorlijk solide voor het formaat en de respons van de microfoon is geweldig. Als u echter iets draagbaarder en zelfs goedkoper wilt, kost de OontZ Angle 3 slechts $ 20. Het geeft je solide audio, een batterijduur van 12 uur en het werkt met de meeste muziekstreamingservices.

Bottom Line

Onze vertrouwde experts hebben nog niet de kans gehad om onze budgetkeuzes voor de beste Bluetooth-luidsprekers uit te testen, maar ze zullen op zoek zijn naar zaken als algehele geluidskwaliteit, connectiviteit en batterijduur, waar van toepassing. Connectiviteit is duidelijk een belangrijk onderdeel van elke Bluetooth-luidspreker, dus ze zullen ook het bereik testen in verschillende netwerkomgevingen.

Over onze vertrouwde experts

Benjamin Zeman heeft meer dan 20 jaar ervaring in de technische industrie en schrijft sinds 2019 voor Lifewire. Hij is eerder gepubliceerd op SlateDroid, AndroidTablets en AndroidForums en heeft een achtergrond in film- en audiotechnologie. Hij beoordeelde de Amazon Echo Dot en hield van de waarde die het bood in termen van zowel audiokwaliteit als slimme thuisintegraties.

Ajay Kumar is Tech Editor bij Lifewire. Met meer dan zeven jaar ervaring in de industrie, is hij eerder gepubliceerd op PCMag en Newsweek. In de loop van zijn carrière heeft hij duizenden technische consumentenproducten beoordeeld, van Bluetooth-luidsprekers en soundbars tot telefoons en tablets. Hij gebruikt persoonlijk een Anker Soundcore als zijn doucheluidspreker en houdt ervan vanwege het compacte formaat en de solide audio.

Don Reisinger heeft meer dan 12 jaar ervaring met schrijven over consumententechnologie. Hij is eerder gepubliceerd in Fortune, PCMag, CNET, eWeek en LA Times, New York Times en andere publicaties.

Waar u op moet letten bij het kopen van Bluetooth-luidsprekers onder $ 100

Design - Een betaalbare Bluetooth-luidspreker is er meestal in twee vormen: rechthoekig of rond. De rechthoekige luidsprekers zijn meer standaard, maar de cilindrische luidsprekers zijn goed voor het gelijkmatig verdelen van audio over 360 graden en werken het beste als ze in het midden van een kamer of een groep luisteraars worden geplaatst. Sommige luidsprekers hebben een extra beetje bescherming met hard polycarbonaat en rubberen flappen om de poorten te beschermen tegen water en onderdompeling. Deze functies zijn vooral handig voor luidsprekers aan het zwembad en op het strand.

Audiokwaliteit - Audiokwaliteit voor budgetluidsprekers heeft de neiging om uiteen te vallen tussen mono en stereo. Kleinere luidsprekers zoals de Echo Dot ondersteunen alleen mono-audio, maar je kunt ze koppelen met andere apparaten om stereogeluid te krijgen. Grotere luidsprekers hebben ingebouwd stereogeluid en hoeven niet extra te worden gekoppeld.

Batterijlevensduur - De levensduur van de batterij is afhankelijk van het formaat en de capaciteit van de luidspreker. De meeste luidsprekers hebben een looptijd van ongeveer 12 uur met 2.000 mAh-batterijen. Aan de onderkant bieden meer draagbare luidsprekers misschien maar vijf uur, terwijl de Anker Soundcore ondanks zijn kleine formaat 24 uur volhoudt.

Aanbevolen: