Lancering stoomdeck met maanden vertraagd, glijdt uit naar 2022

Lancering stoomdeck met maanden vertraagd, glijdt uit naar 2022
Lancering stoomdeck met maanden vertraagd, glijdt uit naar 2022
Anonim

Het lijkt erop dat degenen die ervoor hebben gezorgd dat ze als eerste in de rij stonden om een Steam Deck te bestellen, iets langer zullen moeten wachten op het gewilde draagbare spelapparaat.

Valve heeft zojuist aangekondigd dat de lancering van Steam Deck met twee maanden is uitgesteld van december 2021 tot februari 2022. De pc-gaminggigant wijt de vertraging aan problemen met de wereldwijde toeleveringsketen, volgens een bedrijfsblogpost en e-mails die naar mensen zijn gestuurd die de console heeft gereserveerd.

Image
Image

"We hebben ons best gedaan om de wereldwijde problemen met de toeleveringsketen te omzeilen, maar door materia altekorten bereiken componenten onze productiefaciliteiten niet op tijd om onze initiële lanceringsdatums te halen", schreef het bedrijf op woensdag.

Valve heeft de geschatte releasedatums al bijgewerkt op de officiële Steam Deck-pagina, dus als je het apparaat hebt gereserveerd, zou je Q1 of Q2 van 2022 als je nieuwe releasedatum moeten zien. Het bedrijf zegt dat iedereen met een actieve pre-order zijn plaats in de rij zal houden, waarbij het begin van de wachtrij zelf verschuift naar februari.

Er is geen woord of februari zelfs maar in steen is gebeiteld, omdat het bedrijf simpelweg zei dat de eenheden op die datum zouden moeten worden verzonden volgens "bijgewerkte bouwschattingen".

Het Valve Steam Deck is een krachtig hybride gaming-apparaat dat het Steam-besturingssysteem native draait en een suite van grafisch intensieve moderne pc-games lijkt te kunnen draaien.

Aanbevolen: