Apple's iPhone 12 naar verluidt een maand vertraagd

Apple's iPhone 12 naar verluidt een maand vertraagd
Apple's iPhone 12 naar verluidt een maand vertraagd
Anonim

Consumenten die snakken naar de aankomende iPhone 12, moeten misschien wat langer wachten op de volgende Apple-handset.

Het lijkt erop dat, in plaats van een gerapporteerde vertraging van 12 maanden die oorspronkelijk door Apple werd overwogen, de iPhone 12 waarschijnlijk een vertraging van slechts een maand zal meemaken, volgens de Wall Street Journal en gerapporteerd door 9to5Mac.

Image
Image

Enige achtergrond: Apple wordt al maanden getroffen door de COVID-19-pandemie, waarbij zijn productiepartners het moeilijk hebben om de bestellingen van iPhone-bevoorrading bij te houden. Normaal gesproken kondigt Apple in september nieuwe iPhones aan. Zoals 9to5Mac opmerkt, kan een vertraging van een maand betekenen dat de aankondiging nog steeds "op tijd" zal plaatsvinden, met alleen een vertraging bij de aankoop van een nieuwe iPhone 12.

Verwachtingen: Het gerucht gaat dat de iPhone 12 een meer iPad Pro-achtige look en feel heeft, met een uitlopende rand in plaats van de huidige ronde. Het is ook waarschijnlijk dat het nieuwe vlaggenschip van Apple zal komen met 5G mobiele mogelijkheden.

Bottom line: Een maand lijkt vanuit het oogpunt van de consument geen enorme vertraging, maar zoals 9to5Mac opmerkt, kan het van invloed zijn op de financiële situatie van Apple, vooral als het ervoor kiest om bouw in eerste instantie minder iPhones. Maar voor degenen die in september wachten op de nieuwste en beste iPhone-modellen, zal er een beetje wachten zijn.

Aanbevolen: