Square's Cash-app voor tieners kan ze voorbereiden op de toekomst

Inhoudsopgave:

Square's Cash-app voor tieners kan ze voorbereiden op de toekomst
Square's Cash-app voor tieners kan ze voorbereiden op de toekomst
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Square Cash kan nu worden gebruikt door kinderen van 13+
  • Ouders kunnen uitgaven controleren en controleren.
  • Uitgaven en sparen zijn veel complexer dan zelfs een paar jaar geleden.
Image
Image

Square's Cash-app is nu beschikbaar voor kinderen van 13 jaar en ouder. Als je een ouder bent, zou die gedachte je misschien angst aanjagen, maar het kan een heel goede zaak zijn.

De Cash-app is wat creditcards zouden moeten zijn. Het combineert fysieke en virtuele creditcards en laat gebruikers ook geld van anderen verzenden en ontvangen. Het is een erg handige manier om uw geld te beheren, en nu kunnen kinderen vanaf 13 jaar meedoen aan de actie.

Jaren geleden leerden kinderen over geld door mogelijk illegale limonadekraampjes te runnen en munten te sparen in een spaarvarken. Nu leren ze dezelfde elektronische financiële hulpmiddelen te gebruiken als volwassenen, alleen met voldoende ouderlijk toezicht.

"Vandaag de dag gaan we voornamelijk digitaal met onze financiën en geld om via applicaties en op internet; daarom is het belangrijk dat kinderen leren hoe ze deze applicaties en online betalingssystemen moeten gebruiken. Als een kind de juiste opleiding heeft genoten, wees goed voorbereid wanneer ze voor zichzelf beginnen te verdienen, "vertelde Kristin Thompson, een marketeer voor financiële dienstverlening, Swan Bitcoin, via e-mail aan Lifewire.

Leermoment

Kinderen moeten over geld leren, en geld is veel ingewikkelder dan een paar jaar geleden. Naast contant geld, creditcards en PayPal hebben we Venmo, Apple Pay, Square Cash en elke bank lijkt zijn eigen persoonlijke betalingsapp of -functie te hebben.

Tegelijkertijd geven kinderen nu een groot deel van hun geld online uit, hetzij via in-app-aankopen of door vouchers in te wisselen die in winkels zijn gekocht. Dus hoewel het in eerste instantie misschien best eng lijkt om tieners een krachtige bestedingstool als Square Cash te geven, maakt het ouderlijk toezicht het voor volwassenen gemakkelijker dan ooit om het bestedingspatroon van hun kinderen te controleren en te controleren.

"De lengte van de riem die ouders hun kinderen geven als het gaat om uitgaven, moet een persoonlijke beslissing zijn die door elk gezin wordt genomen", zegt Thompson. "Dat gezegd hebbende, is het belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd de waarde van beleggen en sparen leren."

Ouderlijke opvoeder Sari Beth Goodman is het daarmee eens.

"Het is van vitaal belang dat kinderen leren werken met kaarten en online/betalingen. Als je contant geld in je portemonnee hebt en het uitgeeft, zit er minder geld in je portemonnee. Je kunt het zien. Als het geld op is, je kunt niets anders kopen en niet te veel uitgeven", vertelde Goodman via e-mail aan Lifewire.

Als een kind de juiste opleiding heeft genoten, zal het goed voorbereid zijn als het voor zichzelf begint te verdienen.

"Als je geld uitgeeft met een cadeaukaart of creditcard, is er geen fysieke verandering in de kaart. Hij ziet er precies hetzelfde uit."

Ouderlijk toezicht

Tegelijkertijd moeten kinderen leren onafhankelijk te zijn met hun geld. Als je een kind bijvoorbeeld geld geeft om zijn schoollunch te kopen, en ze besteden het in plaats daarvan aan iets anders, dan weet je het misschien nooit. Maar als al hun transacties worden vermeld in het gedeelte voor het volgen van ouderlijke transacties van Square Cash, dan kunt u alles weten. En dat kan slecht zijn.

"Ouders moeten absoluut de financiën van hun kinderen in de gaten houden, maar ook kleine fouten en leren toestaan, zodat ze voorbereid zijn om hun financiën op volwassen leeftijd te beheren. Zoveel kinderen gaan naar de universiteit met weinig tot geen kennis over hoe ze hun financiën kunnen onderhouden, en dit is 100% voor de ouders, "vertelde Carter Seuthe, VP van inhoud voor de financiële site, Credit Summit, via e-mail aan Lifewire.

De toekomst van contant geld

Cash kan wel of niet verdwijnen, maar het is nu slechts een deel van de financiële wereld. Tot nu toe hebben elektronische uitgaven contant geld nagebootst, maar het zou veel meer kunnen doen.

Image
Image

Alternatieve valuta's bestaan al - en we bedoelen hier niet Bitcoin. Hyperlokale valuta, gemaakt door gemeenschappen, hebben vaak regels over hoe ze kunnen worden uitgegeven. De Griekse TEM wordt bijvoorbeeld alleen geaccepteerd in de stad Volos, waar deze wordt gemaakt. Dit houdt geld in de gemeenschap.

Andere 'ethische' valuta's hebben beperkingen op wat je ermee kunt kopen, en die gelden in de lijn van volgende eigenaren. In het geval van kinderen kan hun toelage worden gemarkeerd voor uitgaven aan boeken of buitenactiviteiten, maar niet voor fastfood of in-game aankopen.

Deze realiteit is er nog niet, maar het is misschien niet ver weg gezien hoe snel de financiële wereld op dit moment verschuift. En als het komt, kan het zijn dat het de volwassenen zijn, niet de kinderen, die in de war zijn.

Aanbevolen: