5 Rij-apps voor tieners om uw kind veilig te houden

Inhoudsopgave:

5 Rij-apps voor tieners om uw kind veilig te houden
5 Rij-apps voor tieners om uw kind veilig te houden
Anonim

Het duurt jaren voordat sommige ouders zich op hun gemak voelen met hun kind achter het stuur. Statistisch gezien hebben tienerbestuurders meer ongelukken dan hun oudere, meer ervaren tegenhangers, en hoewel je kinderen veel kunt leren terwijl ze leren autorijden, kun je niet elke situatie voorzien die ze kunnen tegenkomen terwijl ze in het openbaar zijn weg. Als je tiener digitaal onderlegd is, zoals de meeste, kunnen een paar rij-apps jou en je tiener door deze gevaarlijke periode helpen.

TrueMotion Family Safe Driving: staat ouderlijk toezicht toe

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Eenvoudig te gebruiken.
  • Uitgebreide monitoring.

Wat we niet leuk vinden

  • Veel beoordelingen van één ster en opmerkingen van gebruikers over de nauwkeurigheid van de app.
  • Volg je hele familie, de hele tijd - griezelig.

Met de gratis TrueMotion Family Safe Driving-app kun je virtueel meegaan met de reizen van je tieners en hun rijgedrag volgen. Met deze app kun je zien waar je tienerbestuurder is en hoe ze daar zijn gekomen.

In de app kun je een perimeter instellen rond waar je kind mag reizen, de snelheid die ze mogen rijden en zelfs wanneer ze thuis moeten zijn.

Elke rit die uw tiener als chauffeur maakt, wordt beoordeeld op een schaal, waarbij 100 punten de beste score is. Het doel is dat uw tiener (en u) voortdurende verbetering in de score ziet naarmate uw tienerbestuurder ervaring en volwassenheid opdoet.

Als je kind een van je "regels" overtreedt, harder rijdt dan de aangegeven snelheidslimiet, of sms't of vrienden belt terwijl je achter het stuur zit, ontvang je een pushmelding om je dit te laten weten.

GPS-mogelijkheid moet zijn ingeschakeld.

Download voor Android

Download voor iPhone

DriveSmart: personaliseert feedback

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Goede analyse van rijgedrag.
  • Mogelijkheid om fouten in het rijrecord te corrigeren om een rit opnieuw te scoren.

Wat we niet leuk vinden

  • Niet veel gebruikers, zoals blijkt uit lage beoordelingen.
  • Niet duidelijk wat het nut van "smartcoins" werkelijk is.

De gratis DriveSmart-app is bedoeld voor tieners, niet voor ouders, maar als je bang bent dat je kind wordt afgeleid tijdens het autorijden, is DriveSmart een goede app voor autorijden op hun smartphone.

Eenmaal gelanceerd op de telefoon van je tiener, herinnert de app je tiener eraan om zijn riemen vast te maken en presenteert hij statistieken en informatie over elke reis. Elke categorie heeft een rating, dus een lage rating in de categorie plotseling remmen geeft bijvoorbeeld aan dat er verbetering nodig is. Dit soort waardevolle en gepersonaliseerde feedback geeft uw tiener waardevolle informatie over rijgewoonten. Het bedrijf biedt optiemaandelijkse uitdagingen om te bewijzen wiens rijvaardigheid de beste is.

Download voor Android

Download voor iPhone

AT&T DriveMode: Stilte SMS-berichten

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Open voor alle gebruikers, zelfs als je AT&T niet gebruikt.
  • Ouderlijke waarschuwingen in geval van app-bypassing door tienerbestuurders.

Wat we niet leuk vinden

  • Veel beoordelingen met één ster.
  • Niet duidelijk hoe de app het verschil kent tussen een bestuurder en een passagier, dus het omzeilen van veiligheidsvoorzieningen kan misleidend zijn.

AT&T's gratis DriveMode-app wordt automatisch ingeschakeld wanneer je tiener aan het rijden is en de auto minstens 15 MPH rijdt. Het dempt sms-meldingen en stuurt een automatisch bericht naar gebruikers van een draadloos bedrijf die sms'en terwijl je tiener onderweg is, dus er is geen afleiding.

Ouders kunnen het waarderen dat de app hen op de hoogte stelt als de tienerbestuurder de app uitschakelt of andere veiligheidsvoorzieningen heeft uitgeschakeld.

Download voor Android

Drivesafe.ly Pro: biedt handsfree berichtenverkeer

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Goed compromis tussen niet-storen-functies en helemaal geen veiligheidshulpmiddelen.
  • Bevordert handsfree-oplossingen die kunnen blijven bestaan, zelfs nadat de tienerbestuurder niet onder de ouderlijke jurisdictie v alt.

Wat we niet leuk vinden

  • Studies tonen aan dat handsfree sms'en en bellen net zo'n risico vormt als het gebruik van het apparaat.

  • Steile prijs.

Als je je zorgen maakt dat je tiener een telefoon vasthoudt tijdens het rijden, zet Drivesafe.ly de telefoon dan in een handsfree modus in een rijdend voertuig. Het leest sms-berichten en e-mails in re altime voor en reageert optioneel zonder dat de bestuurder de mobiele telefoon hoeft aan te raken.

Het vergt wat oefening, dus als je ervoor kiest om deze app te gebruiken, laat je tienerchauffeur het dan een paar keer met jou of een ander stel ogen in de auto uitproberen.

Vanaf 2018 kost de app $ 13,95 per jaar of $ 3,99 per maand en zit ook in een gezinsabonnement voor $ 34,95 of $ 9,99 per maand, voor het geval mama en papa de app ook willen gebruiken.

Bezoek Drivesafe.ly

Download voor Android

Toyota Safe & Sound: modus Niet storen

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Poging tot innovatie.
  • Is niet beperkt tot Toyota-voertuigen.

Wat we niet leuk vinden

  • De slimme factor: het overnemen van een Spotify-afspeellijst weerhoudt een bestuurder er niet van om gewoon de radio uit te zetten.
  • Niet duidelijk wat "virtuele" autosleutels doen.

Zodra de auto waarin je tiener rijdt beweegt, worden de Niet storen-functies van de gratis Safe & Sound-app automatisch ingeschakeld. De Safe & Sound-app van Toyota zet de telefoon van uw tiener automatisch in de modus Niet storen om sms-berichten en oproepen te dempen terwijl ze achter het stuur zitten.

Het controleert ook het rijgedrag van uw tiener. Als je chauffeur te hard begint te rijden of een sms probeert te sturen terwijl hij onderweg is, schakelt de app over van hun muziek naar een uncoole afspeellijst die is gegenereerd door mama en papa. De app werkt met alle auto's, niet alleen Toyota's.

Bezoek Safe & Sound

Aanbevolen: