Hoe GPS-functionaliteit op een iPod Touch te krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe GPS-functionaliteit op een iPod Touch te krijgen
Hoe GPS-functionaliteit op een iPod Touch te krijgen
Anonim

Wat te weten

  • Steek de Bad Elf GPS for Lightning-dongle aan op de iPod touch voor een stabiel, nauwkeurig GPS-signaal, of sluit het UltiMate GPS-apparaat van Emprum aan.
  • De Dual XGPS-serie Bluetooth GPS-ontvangers heeft twee compatibele apparaten, of probeer de Garmin GLO draagbare GPS en GLONASS-ontvanger.
  • De Magellan draagbare GPS-navigatie en batterij ToughCase is een andere goede optie voor oudere iPhones en de iPod touch.

Dit artikel legt vijf manieren uit om GPA-functionaliteit toe te voegen aan de iPod Touch, ook al heeft de iPod geen GPS-chip.

Image
Image

Apple stopte met de productie van de iPod Touch in mei 2022, maar deze instructies zijn nog steeds van toepassing.

iPod Touch GPS-accessoires

Apparaten van derden met GPS-chips bieden echte GPS-functionaliteit voor de iPod Touch. Deze apparaten zijn allemaal externe hardware-add-ons met verschillende functies.

Bad Elf GPS voor Lightning

De Bad Elf GPS for Lightning-dongle wordt aangesloten op de Lightning-connector aan de onderkant van de iPod Touch en voegt GPS- en GLONASS-ondersteuning toe voor een stabiel en nauwkeurig GPS-signaal. Een gratis app biedt updates en configuratietools. Er is ook een versie van het accessoire voor apparaten die de oude Dock Connector gebruiken. Dit apparaat is ook geweldig voor het geven van GPS-functionaliteit aan iPads. Het apparaat loopt ongeveer $ 100.

Dubbele XGPS-serie

De Dual XGPS-serie Bluetooth GPS-ontvangers heeft twee iPod Touch-compatibele apparaten: de XGPS150A en XGPS160. Beide zijn kleine dozen die via Bluetooth met de iPod worden verbonden. Beide ondersteunen GPS, terwijl de XGPS160 GLONASS toevoegt en u tot vijf apparaten kunt aansluiten. Verwacht tussen $ 75 en $ 135 te besteden, afhankelijk van het model en de functies.

Emprum UltiMate GPS

Emprum's UltiMate GPS-apparaat is een geweldige optie, niet alleen voor de iPod, maar ook voor oudere iPhones, dankzij de ingebouwde Dock Connector-stekker. Het is klein, licht en draagbaar en kan ook op uw laptop of desktopcomputer werken. Het biedt GPS-ondersteuning, maar geen GLONASS, voor ongeveer $ 100.

Garmin GLO

De Garmin GLO draagbare GPS- en GLONASS-ontvanger voorziet uw iPod Touch van GPS en GLONASS via een draadloze Bluetooth-verbinding. Het heeft een batterijduur van 12 uur, weegt iets meer dan twee ons en belooft snelle locatiemetingen. Verwacht ongeveer $ 100 te besteden.

Magellan ToughCase

De Magellan Portable GPS-navigatie en Battery ToughCase is een andere goede optie voor oudere iPhones en de iPod Touch. De ToughCase biedt niet alleen GPS-functionaliteit, maar is ook een robuuste, waterdichte behuizing met bescherming, extra batterijduur en meer. Verwacht ongeveer $ 30 te besteden.

Zowel de iPhone als de iPod Touch hebben Wi-Fi-positionering, waardoor de iPod Touch een aantal beperkte locatiefuncties heeft. Zonder een Wi-Fi-netwerk heeft de iPod Touch echter geen locatiebewustzijn.

Aanbevolen: