Hoe Fortnite ouderlijk toezicht te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe Fortnite ouderlijk toezicht te gebruiken
Hoe Fortnite ouderlijk toezicht te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Start Fortnite, ga een lobby binnen en selecteer Menu > Ouderlijk toezicht > Ouderlijk toezicht instellen. Maak een pincode en stel uw bedieningselementen in.
  • Schakel Filter volwassen taal in om volwassen taal te censureren. Schakel Voice Chat in of uit. Text Chat. in- of uitschakelen
  • Voor meer bescherming, schakel Verberg niet-teamledennamen in. Stel Receive Playtime Reports in op Weekly, Daily of Off.

Dit artikel legt uit hoe je Fortnite ouderlijk toezicht kunt gebruiken om je kind te beschermen en weg te houden van ongepaste inhoud of gesprekken.

Image
Image

Fortnite ouderlijk toezicht inschakelen

Fortnite ouderlijk toezicht moet vanuit het spel worden ingeschakeld, dus je moet een van de apparaten van je kind in handen krijgen om alles in te stellen. Als je kind op meerdere platforms speelt, zoals zowel pc als Nintendo Switch, kun je ouderlijk toezicht op één platform instellen en werken ze op elk ander platform.

De volgende instructies bevatten screenshots van de pc-versie van Fortnite, maar het proces is hetzelfde, ongeacht het platform dat je gebruikt.

  1. Start Fortnite en ga een lobby binnen.
  2. Zodra je een lobby bent binnengegaan, open je het Hoofdmenu.

    Image
    Image

    Je kunt het Hamburger Menu rechtsboven op de pc selecteren, op je mobiel op het Menu-pictogram tikken of op de bijbehorendedrukken Menu-knop op je controller als je op een console speelt.

  3. Selecteer Ouderlijk toezicht.

    Image
    Image
  4. Select PAS OUDERLIJK TOEZICHT IN.

    Image
    Image
  5. Selecteer NEXT.

    Image
    Image

    Als je kind Fortnite heeft ingesteld met zijn eigen e-mailadres, selecteer dan WIJZIG EMAIL in deze stap, volg de instructies op het scherm om je eigen e-mailadres te koppelen en keer hier vervolgens terug naar stap.

  6. Voer een zescijferig persoonlijk identificatienummer (PIN) in, bevestig het en selecteer vervolgens NEXT.

    Image
    Image
  7. Stel het ouderlijk toezicht naar wens in en selecteer vervolgens SAVE.

    Image
    Image

    Als je MORE SETTINGS selecteert, wordt een Epic Games-website geopend die platformspecifiek ouderlijk toezicht bespreekt voor consoles zoals de Nintendo Switch en PlayStation 4 die niet specifiek gerelateerd zijn naar Fortnite.

  8. Je kunt op elk moment wijzigingen aanbrengen in de instellingen voor ouderlijk toezicht door een lobby binnen te gaan, te navigeren naar Menu > Ouderlijk toezicht, en uw pincode invoeren.

Wat kan Fortnite ouderlijk toezicht doen?

Fortnite is een multiplayer-game, wat betekent dat je kinderen naast hun vrienden ook met volslagen vreemden kunnen spelen. Sommige van die vreemden zijn andere kinderen, en anderen zijn volwassenen. Als je niet wilt dat je kinderen interactie hebben met vreemden in Fortnite, kun je met ouderlijk toezicht zowel voicechat als tekstchat uitschakelen. Je kunt ook volwassen taal filteren en zelfs voorkomen dat niet-teamleden de in-game naam van je kind zien.

Naast controles die zijn ontworpen om te voorkomen dat uw kind interactie heeft met vreemden, is er ook een ouderlijk toezicht waarmee u dagelijks of wekelijks speeltijdrapporten kunt bekijken om bij te houden hoeveel tijd uw kind wegzakt het spel.

Wat doen de individuele Fortnite ouderlijk toezicht?

Elk van de individuele Fortnite-opties voor ouderlijk toezicht heeft een tuimelschakelaar waarmee je het aan en uit kunt zetten. Als je niet precies weet wat het doen van deze schakelaar voor een van deze opties doet, volgt hier een gedetailleerde uitleg van elke optie voor ouderlijk toezicht in Fortnite:

Filter volwassen taal

Fortnite bevat een tekstchatfunctie waarmee spelers kunnen communiceren door in de chat te typen. Deze functie is beschikbaar in de competitieve Battle Royale-modus in de lobby, waar je kinderen naar hun vrienden kunnen typen. Het is ook beschikbaar in de co-op Save the World-modus, waar ze kunnen sms'en met zowel vrienden als vreemden.

Zet deze instelling ON om volwassen taal in tekstchat te censureren. Zet deze instelling OFF om volwassen taal zoals vloeken toe te staan.

Verberg je naam voor niet-ploegleden

Als je kind tijdens een wedstrijd wordt uitgeschakeld, is de naam in het spel normaal gesproken zichtbaar voor andere spelers. Met deze instelling kun je voorkomen dat niet-teamleden de naam van je kind zien. Mensen in het team van je kind zullen hun naam nog steeds zien, zelfs vreemden als je kind ervoor heeft gekozen om hun team te vullen met willekeurige spelers.

Zet deze instelling ON om de naam van je kind te vervangen door 'Speler' voor iedereen die niet in hun team zit. Zet deze instelling OFF zodat iedereen zijn naam kan zien.

Namen van niet-ploegleden verbergen

Dit werkt net als de vorige instelling, maar het zorgt ervoor dat je kind de namen van andere spelers niet kan zien. Als je je zorgen maakt dat je kind ongepaste namen ziet of probeert contact op te nemen met vreemden buiten het spel, schakel dit dan in.

Zet deze instelling ON om de namen van andere spelers te vervangen door "Speler" in het spel van je kind. Zet deze instelling OFF zodat uw kind de namen van andere spelers kan zien.

Voicechat in- en uitschakelen

Fortnite bevat ingebouwde voicechat. Wanneer uw kind met zijn vrienden op een feestje speelt of zijn team vult met vreemden, wordt de voicechat beschikbaar. Voicechat kan een leuke manier zijn voor uw kind en zijn vrienden om te praten, maar het stelt hen in staat om met vreemden te praten als ze ervoor kiezen om met vreemden te groeperen.

Zet deze instelling ON zodat je kind met andere spelers kan praten via voicechat. Zet deze functie OFF om te voorkomen dat je kind voicechat gebruikt.

Tekstchat inschakelen en uitschakelen

Zoals eerder vermeld, is tekstchat op een paar verschillende plaatsen beschikbaar in Fortnite. Als je wilt voorkomen dat je kind tekstchat gebruikt, in plaats van alleen inhoud voor volwassenen te censureren, dan is dit de functie die je zoekt.

Zet deze instelling ON om te voorkomen dat je kind tekstchat gebruikt. Zet deze instelling OFF als je wilt dat je kind tekstchat kan gebruiken in Fortnite.

Ontvang wekelijkse speeltijdrapporten

Deze instelling is anders omdat deze geen invloed heeft op de game-ervaring van je kind. In plaats daarvan kun je met deze functie speeltijdrapporten van Epic ontvangen die aangeven hoeveel tijd je kind heeft doorgebracht met het spelen van Fortnite. Als je hun speeltijd in de gaten wilt houden, dan is dit de optie die je zoekt.

Stel dit in op WEEKLY voor wekelijkse rapporten, DAILY voor dagelijkse rapporten, of OFF als je geen Fortnite-speeltijdrapporten wilt ontvangen.

Aanbevolen: