Hoe mappen en labels te verbergen in Gmail IMAP

Inhoudsopgave:

Hoe mappen en labels te verbergen in Gmail IMAP
Hoe mappen en labels te verbergen in Gmail IMAP
Anonim

Wat te weten

  • Om een Gmail-map of -label te verbergen voor IMAP-toegang, opent u Gmail en tikt u op Instellingen (tandwielpictogram) > Zie alle instellingen > Labels.
  • Verwijder de vinkjes van de Show in IMAP optie voor elk label dat u wilt onderdrukken in uw IMAP-gebaseerde e-mailclient.
  • De lijst is onderverdeeld in drie secties: Systeemlabels, Categories en Labels. (In het laatste gedeelte verschijnen uw aangepaste labels).

Dit artikel legt uit hoe je mappen en labels in Gmail kunt verbergen, zelfs als je e-mailprogramma of mobiele apparaat je niet toestaat om je af te melden voor IMAP-mappen.

Hoe mappen en labels te verbergen in Gmail IMAP

Een Gmail-map of -label verbergen voor IMAP-toegang:

  1. Selecteer het Instellingen tandwiel in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image
  2. Selecteer Bekijk alle instellingen in het vervolgkeuzemenu.

    Image
    Image
  3. In het Instellingen venster, selecteer Labels.

    Image
    Image
  4. Verwijder de vinkjes van de Show in IMAP optie voor elk label dat u wilt onderdrukken in uw IMAP-gebaseerde e-mailclient. De lijst is onderverdeeld in drie secties: Systeemlabels, Categories en Labels De laatste sectie is de plek waar uw aangepaste labels verschijnen.

    Image
    Image
  5. Sluit het Instellingen venster als je klaar bent. Omdat uw wijzigingen in re altime worden opgeslagen, hoeft u geen knop Opslaan, Afsluiten of een vergelijkbare knop te selecteren.

Gmail-labels in IMAP-programma's

Sommige e-mailprogramma's ondersteunen het selectieve abonnement op IMAP-mappen. Die functionaliteit werkt niet samen met de functie Gmail Show in IMAP. De e-mailclient toont in het abonnementsvenster alleen die mappen waarvan de labels actief worden weergegeven in IMAP. Als je de lijst in je e-mailprogramma wijzigt, worden die wijzigingen niet terug gesynchroniseerd met Gmail.

Aanbevolen: