Labels verbergen en weergeven in Gmail

Inhoudsopgave:

Labels verbergen en weergeven in Gmail
Labels verbergen en weergeven in Gmail
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer het tandwielpictogram > Zie alle instellingen > Labels.
  • Kies Show of Hide naast elk label.

Dit artikel legt uit hoe je labels in Gmail kunt verbergen en tonen.

Labels verbergen of tonen in Gmail

In Gmail heeft elk label zijn gebruik en functie, maar het is niet nodig om labels te zien die je zelden gebruikt. Het verbergen van labels is een eenvoudige zaak in Gmail, net als het herstellen ervan wanneer je ze weer wilt zien.

Gebruik het menu Labels instellingen om relevante labels te tonen of te verbergen:

  1. Open Gmail in een browservenster en selecteer het Instellingen tandwiel in de rechterbovenhoek van het scherm.

    Image
    Image
  2. Kies Bekijk alle instellingen.

    Image
    Image
  3. Selecteer het tabblad Labels om de instellingen voor Labels weer te geven.

    Image
    Image
  4. Selecteer show of hide voor elk label in de lijst. Het scherm Instellingen toont alle labels. De eerste groep bevat systeemlabels. De tweede groep bevat categorieën: de tabbladen die veel mensen in de bovenste rij van de inbox zien. De derde groep bevat uw aangepaste labels.

    Image
    Image

    Gebruik deze snelkoppeling terwijl u bent aangemeld bij Gmail om direct naar het instellingenscherm voor labels te gaan.

  5. Sluit het instellingenscherm als je klaar bent. Alle wijzigingen die u aanbrengt, worden onmiddellijk van kracht, dus u hoeft uw updates niet op te slaan of te bevestigen.

De wijzigingen die u aanbrengt, zijn van toepassing op uw hele Gmail-account, maar als u Gmail opent via een e-mailprogramma met IMAP-ondersteuning, bepalen uw labelinstellingen niet welke mappen (labels) u in de e-mailclient ziet. In het scherm Instellingen bepa alt u welke labels als mappen in IMAP worden weergegeven door show in IMAP te selecteren. Deze instelling is een aanvulling op, maar is niet hetzelfde als het verbergen van labels in Gmail.

Aanbevolen: