Gratis Thanksgiving E-Cards, Ringtones, Wallpapers en Screensavers

Inhoudsopgave:

Gratis Thanksgiving E-Cards, Ringtones, Wallpapers en Screensavers
Gratis Thanksgiving E-Cards, Ringtones, Wallpapers en Screensavers
Anonim

Er is geen betere manier om van Thanksgiving te genieten dan een beetje muziek en plezier met anderen te delen. Hieronder vindt u een selectie van websites die gratis Thanksgiving-gerelateerde inhoud aanbieden, evenals beltonen, screensavers en achtergronden die u kunt pakken.

Kijk eens en verzamel je Thanksgiving-media om in de stemming te komen voor de Dag van Turkije.

Gratis Thanksgiving-muziek

Wie zegt dat er geen kerstliederen zijn? Download nummers en afspeellijsten van deze websites om je huishouden in een dankbare stemming te houden.

  • 8tracks.com: De 8tracks-muziekservice is gebaseerd op afspeellijsten en biedt een verscheidenheid aan Thanksgiving-muziektracks. Stream Turkije Day-afspeellijsten zoals "One Jazzed up Bird" of "Now We're Cooking" om bij je vakantiesfeer te passen.
  • TheHolidaySpot.com: Wil je luisteren naar de "Thanksgiving Polka" terwijl je pompoentaarten bakt? Deze site heeft unieke Thanksgiving-muziek die varieert van betekenisvol ("Thank Thee for Everything") tot leuk ("The Turkey Trot"). De meeste muziek op deze site is in het.mid-formaat, dat geschikt is voor mobiele telefoons, computers en andere apparaten die MIDI-bestanden kunnen afspelen. Deze website heeft ook een grote selectie van andere gratis bronnen voor Thanksgiving, waaronder achtergronden, wenskaarten, screensavers, feestideeën, recepten en meer.
Image
Image

Gratis Thanksgiving-beltonen voor je telefoon

Breng de Thanksgiving-stemming overal mee naartoe met de ringtones van Thanksgiving van deze websites:

  • Zedge.net: deze website heeft een uitstekende selectie gratis MP3-beltonen voor je mobiele telefoon. Meestal worden eerst beltonen voor actuele gebeurtenissen weergegeven, dus rond november zul je tal van Thanksgiving-beltonen vinden, waaronder 'Turkey Time' en 'Thanksgiving Rap." Stream ze via de in de browser ingebouwde speler van de site, download ze als MP3's of deel ze via sociale netwerken of e-mail. U moet een gratis account maken en inloggen om de service te gebruiken.
  • MidiDelight.com: Er zijn 19 inspirerende Thanksgiving-gerelateerde MIDI-beltonen op deze website die je kunt downloaden of delen, waaronder "Thank Thee for Everything" en "We Gather Together". Er is ook een handige voorbeeldknop op de website om beltonen af te spelen voordat je gaat downloaden.

Gratis Thanksgiving e-cards met muziek

Deel uw beste wensen met vrienden en familie deze Thanksgiving met een gratis e-card.

123 Greetings.com: deze heerlijke muzikale e-cards sturen je warmste wensen met een vleugje plezier. De e-cards voor Thanksgiving op deze site zijn allemaal gratis, en er zijn er meer dan 200 om uit te kiezen, dus waarom zou je er niet een sturen als verrassing naar je vrienden en familieleden?

Gratis Thanksgiving-screensavers

Versier je computerscherm met grappige, schattige of sentimentele Thanksgiving screensavers.

  • Wallpaper Safari: op deze website vindt u meer dan 50 gratis Thanksgiving-screensavers voor uw bureaublad, waarvan vele met muziek. Je vindt hier ook Thanksgiving-achtergronden.
  • TheHolidaySpot.com: deze site is een populaire keuze voor seizoensmuziek, en screensavers vormen daarop geen uitzondering. Er is een goede set kleurrijke Thanksgiving-gerelateerde screensavers om te downloaden. Slechts een paar hebben muziek, maar ze zullen je bureaublad allemaal feestelijker maken.

Gratis Thanksgiving-achtergronden

Fleur je bureaublad op met deze gratis Thanksgiving-achtergronden.

  • AlphaCoders.com: deze site biedt een uitstekende selectie gratis Thanksgiving-achtergronden om de sfeer van het seizoen naar uw bureaublad te brengen.
  • TheHolidaySpot.com: Naast muziek en screensavers biedt Holiday Spot ook een verscheidenheid aan gratis Thanksgiving-achtergronden die je kunt downloaden in verschillende resoluties, afhankelijk van de grootte van je computermonitor.

Aanbevolen: