Nest Hello krijgt ringtones met Halloween-thema

Nest Hello krijgt ringtones met Halloween-thema
Nest Hello krijgt ringtones met Halloween-thema
Anonim

Als je een Nest Hello hebt, graag snoep uitdeelt op Halloween en geniet van luchtige griezeligheid, heb je een aantal nieuwe feestelijke ringtone-opties om uit te proberen.

Google heeft aangekondigd dat het spookachtig terugbrengt met een assortiment thematisch geschikte beltonen voor de Nest Hello. Je kunt het seizoen een voorsprong nemen door je klokkenspel nu te veranderen, of wacht tot 31 oktober om je buren een onschuldige schrik te bezorgen. Het is zeker geen 12 meter hoog skelet, maar het is nog steeds een leuke manier om deel te nemen aan de festiviteiten.

Image
Image

Als je Nest Hello van Google hebt en in de VS woont, kun je je deurbel laten klinken als een van de weinige angstaanjagende wezens.

Google biedt tonen voor een geest, een 'eng monster', een vampier en een heks, hoewel The Verge ook tonen verwacht voor een weerwolf, een raaf en meer. En volgens The Verge heb je geen abonnement op Nest Aware nodig om ze te gebruiken.

Zodra de trick-or-treating voorbij is en het tijd is voor het feest om te beginnen - of als je gewoon dingen wilt veranderen - kun je ook een afspeellijst van een uur met humeurige audio activeren.

Als je Nest-speakers hebt, zeg je: "Hey Google, word spooky" om een assortiment van "spooktacular" (het woord van Google, niet het mijne) af te spelen en geluiden.

Image
Image

Deze ringtones met Halloween-thema zijn nu beschikbaar voor de Nest Hello en zijn beschikbaar tot begin november. Google zegt ook dat ringtones met een winterthema beschikbaar zullen komen vanaf eind november.

Je kunt de Google Nest Help raadplegen voor instructies over het wijzigen van je Nest Hello-ringtone-instellingen.

Aanbevolen: