Je Alexa zal niet snel e-mailen

Je Alexa zal niet snel e-mailen
Je Alexa zal niet snel e-mailen
Anonim

Amazon heeft plannen onthuld om met ingang van maandag een einde te maken aan de e-mailfuncties van Alexa.

Een recente e-mail van Amazon die naar Alexa-gebruikers is gestuurd, kondigde de beslissing aan om de e-mailconnectiviteitsfuncties van het apparaat te schrappen. Vanaf 8 november heeft Alexa geen toegang meer tot Gmail of Microsoft e-mail en worden alle momenteel gekoppelde e-mailaccounts ontkoppeld. Bovendien zullen e-mailgerelateerde functies, zoals e-mailroutines en -meldingen, evenals het kunnen volgen van pakketten van derden, ook worden beïnvloed.

Image
Image

Volgens de e-mail van Amazon is deze wijziging alleen van invloed op gekoppelde e-mails en blijven aan e-mail gerelateerde functies-gekoppelde agenda-accounts functioneren. Amazon heeft gebruikers ook verzekerd dat ze, ondanks het verlies van het volgen van pakketten, nog steeds Amazon-bestellingen kunnen controleren door Alexa te vragen: "Waar zijn mijn spullen?"

Alexa-gebruikers op Reddit hebben gemengde reacties gehad op het nieuws, waarbij sommigen zich niet realiseerden dat de functie bestond en anderen boos waren omdat ze de handsfree e-mailinteractie kwijt waren.

Alexa's vermogen om e-mails te dicteren en op te stellen was nuttig voor mensen met een verminderd gezichtsvermogen of mobiliteit, en er zijn zorgen over de gevolgen voor die gebruikers, vooral met slechts ongeveer een week van tevoren over de verandering.

Op dit moment heeft Amazon geen reden gegeven voor de beslissing, hoewel Reddit-gebruiker rebeccalj speculeert dat dit te maken kan hebben met Gmail dat 2FA vereist vanaf 9 november.

Toen TechHive ernaar vroeg, verklaarde een woordvoerder van Amazon dat het bedrijf het leven van klanten gemakkelijker wil maken en luistert naar hun feedback.

Aanbevolen: