Hoe Instagram met Facebook te verbinden

Inhoudsopgave:

Hoe Instagram met Facebook te verbinden
Hoe Instagram met Facebook te verbinden
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer op Instagram profile > Menu > Instellingen > Account > Gelinkte accounts > Facebook. Voer uw gegevens in en kies Connect.
  • Deel je Instagram-berichten en -verhalen automatisch door Start Sharing to Facebook te kiezen. Kies Niet nu om berichten handmatig te delen.
  • Je Instagram-account is standaard gekoppeld aan je Facebook-profiel. Om een pagina te selecteren, kies Facebook Profile in de Share to kolom.

Instagram en Facebook zijn twee populaire sociale netwerken die dagelijks door miljoenen mensen worden gebruikt. Hoewel Instagram eigendom is van Facebook, gebruikt niet iedereen beide sociale netwerken. Het kan handig zijn om je Instagram-account aan je Facebook-account te koppelen, zodat je tegelijkertijd berichten op beide platforms kunt delen. Hier is hoe.

Hoe u uw Instagram-account kunt koppelen aan uw Facebook-profiel of pagina

Je kunt je Instagram-account alleen aan Facebook koppelen via de mobiele Instagram-app voor iOS of Android. U kunt dit niet doen door u aan te melden bij uw Instagram-account op internet op Instagram.com.

Deze instructies zijn van toepassing op iOS en Android. De screenshots tonen de Instagram-app voor iOS.

  1. Selecteer het profile icoon in de onderste menubalk.
  2. Tik op het menu icoon in de rechterbovenhoek van je profiel.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Kies Account.

    Image
    Image
  5. Selecteer Gekoppelde accounts.
  6. Tik op Facebook en voer je inloggegevens in.
  7. Selecteer Verbinden.

    Image
    Image
  8. Als je je Instagram-berichten en -verhalen automatisch op Facebook wilt delen, selecteer je Begin met delen op Facebook. Als u dit uitgeschakeld wilt laten en later wilt inschakelen, kiest u Not Now.

    Kiezen voor Not Now houdt je Instagram- en Facebook-accounts gekoppeld, maar nu kies je handmatig welke Instagram-berichten je op Facebook wilt plaatsen. Wanneer je een nieuw Instagram-bericht maakt en het bijschrifttabblad bereikt, kies je Facebook om op beide platforms te posten. (Er kan een extra pop-up verschijnen waarin u wordt gevraagd of u automatisch alle berichten wilt delen. Kies Niet nu nogmaals om het handmatig te houden.)

  9. Op het tabblad Facebook is je Instagram-account standaard gekoppeld aan je Facebook-profiel. Je kunt dit wijzigen zodat berichten worden verzonden naar een Facebook-pagina die je beheert.

    Als u een pagina wilt selecteren, kiest u Facebook-profiel in de kolom Delen met. Op het volgende tabblad verschijnt een lijst met Facebook-pagina's die u beheert. Tik op een pagina om deze te selecteren, zodat je je Instagram-berichten erop kunt delen.

    Je kunt je Instagram-berichten en -verhalen slechts op één Facebook-profiel of -pagina tegelijk delen. U kunt er echter voor kiezen om alleen berichten, alleen verhalen of beide te delen. Selecteer de knoppen naast Deel je verhaal op Facebook en Deel je berichten op Facebook om ze in of uit te schakelen.

    Image
    Image

De voordelen van het koppelen van je Instagram-account aan Facebook

Als je je Instagram- en Facebook-accounts koppelt, kun je:

  • Vergroot de kans dat meer van je vrienden en volgers je inhoud zien.
  • Bespaar uzelf de extra tijd door dezelfde inhoud op twee afzonderlijke sociale netwerken te plaatsen.
  • Selecteer of je je Instagram-inhoud wilt posten op je Facebook-profiel of op een pagina die je beheert.
  • Deel Instagram-berichten automatisch op Facebook, of selecteer handmatig de berichten die u op Facebook wilt plaatsen in het berichtbijschrift.
  • Laat Instagram-foto- en videoposts verschijnen als Facebook-foto- en videoposts (in tegenstelling tot links naar de originele Instagram-posts).
  • Kies of je berichten, verhalen of zowel berichten als verhalen naar Facebook wilt sturen.
  • Plaats je Instagram-verhalen automatisch als Facebook-verhalen.

Als je je Instagram-account koppelt aan een Facebook-pagina die je beheert in plaats van je persoonlijke profiel, kun je een Instagram-tabblad toevoegen aan je Facebook-pagina.

Ontkoppel je Facebook-account van Instagram

Als u uw Facebook-account wilt ontkoppelen van uw Instagram-account, gaat u naar het tabblad Facebook vanuit Instellingen > Account >Gelinkte accounts en kies Account ontkoppelen.

Je kunt je Facebook-account op elk moment weer aan je Instagram-account koppelen door de bovenstaande stappen te volgen. Als je besluit om het opnieuw te koppelen, hoef je je misschien niet opnieuw aan te melden bij Facebook als Instagram je inloggegevens onthoudt.

Aanbevolen: