Hoe Nintendo Switch OLED in te stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Nintendo Switch OLED in te stellen
Hoe Nintendo Switch OLED in te stellen
Anonim

Wat te weten

  • Schakel de Nintendo Switch OLED in met de aan/uit-knop linksboven op het scherm.
  • Volg de aanwijzingen op het scherm om uw taal, regio, tijdzone, wifi-netwerk en meer te selecteren.
  • U kunt de installatie met of zonder televisie voltooien.

Dit artikel leert je hoe je de Nintendo Switch OLED instelt en begint met gamen.

Hoe installeer ik Nintendo Switch OLED

Volg deze stappen om de Nintendo Switch OLED in te stellen.

Het installatieproces kan worden voltooid met behulp van de Nintendo Switch Joy-Cons of het touchscreen. Bij deze instructies wordt uitgegaan van het gebruik van het touchscreen, maar op de schakelaar wordt altijd de Joy-Con-knop weergegeven die u moet indrukken om een optie te selecteren.

  1. Druk op de aan/uit-knop op de linkerbovenhoek van de Nintendo Switch OLED.
  2. Er wordt een korte introductievideo afgespeeld, gevolgd door een taalkeuzescherm. Selecteer uw voorkeurstaal en tik op Ok.
  3. Het regioscherm verschijnt. Selecteer uw regio en tik op Ok.

    Sommige games zijn mogelijk regio-locked en werken niet buiten hun regio, dus wees voorzichtig met het selecteren van de juiste regio.

    Image
    Image
  4. De licentieovereenkomst voor eindgebruikers zal verschijnen. Tik op het selectievakje naast Accepteren en selecteer vervolgens Volgende.

    Image
    Image
  5. Je selecteert nu een wifi-netwerk. Zoek het netwerk dat u wilt gebruiken en tik om het te selecteren. Er verschijnt een wachtwoordprompt. Voer het wachtwoord van het netwerk in en tik op Ok. De Switch OLED zal een animatie weergeven terwijl deze verbinding maakt.

    Je kunt op Later tikken om deze stap over te slaan. Zo voorkom je dat je tijdens het instellen een Nintendo-netwerk-ID toevoegt. Je kunt verbinding maken met een netwerk en een Nintendo-netwerk-ID toevoegen nadat je het hebt ingesteld in het Systeeminstellingen menu.

    Image
    Image
  6. Tijdzone selectie zal verschijnen. Selecteer uw tijdzone en tik vervolgens op Ok.

    Image
    Image
  7. Je hebt nu de mogelijkheid om verbinding te maken met een tv. Dit is optioneel en deze handleiding zal zich in plaats daarvan richten op de handheld-modus. Selecteer Later.

    Selecteer Verbinden met TV als u nu een TV wilt instellen. De instructies op het scherm begeleiden u bij het instellen van het dock en het plaatsen van de OLED-switch erin.

    Image
    Image
  8. Het volgende scherm zal je vragen om de Joy-Cons los te koppelen. Doe dit en selecteer vervolgens Volgende.

    Image
    Image
  9. Set-up laat je zien hoe je de Switch OLED gebruikt met de Joy-Cons aangesloten of met de Joy-Cons los en de standaard in gebruik. Selecteer Ok om door te gaan.

    Image
    Image
  10. Het scherm Gebruiker toevoegen zal verschijnen. Tik op Volgende.

    Image
    Image
  11. Je hebt de mogelijkheid om een nieuwe gebruiker aan te maken of gebruikersgegevens van een andere Switch-console te importeren. In deze handleiding wordt ervan uitgegaan dat u een nieuwe gebruiker aanmaakt, dus selecteer Nieuwe gebruiker aanmaken.

    U kunt opgeslagen gegevens later importeren in het Systeeminstellingen menu. Onze gids voor het overzetten van Switch-opslaggegevens tussen consoles kan helpen als u ervoor kiest om belangrijke gegevens van een andere Switch te gebruiken.

    Image
    Image
  12. In het volgende scherm kunt u een gebruikerspictogram selecteren. Kies degene die je het leukst vindt en tik vervolgens op Ok.

    Image
    Image
  13. U wordt gevraagd om een gebruikersnaam. Voer de gewenste naam in en selecteer Ok.

    Image
    Image
  14. Een bevestigingsscherm toont u het pictogram en de gebruikersnaam. Tik op Ok om door te gaan.

    Image
    Image
  15. Het volgende scherm vraagt of je verbinding wilt maken met een Nintendo-account. Selecteer Koppel een Nintendo-account om je gebruikersinformatie toe te voegen of tik op Later om dit over te slaan.

    Je kunt later een Nintendo Network ID toevoegen in het Systeeminstellingen menu.

    Image
    Image
  16. Je kunt nu desgewenst meer gebruikers toevoegen. Tik op Nog een gebruiker toevoegen om stap 12 tot en met 15 van deze handleiding te herhalen. Selecteer anders Skip.

    Image
    Image
  17. Er verschijnt een advertentie voor Nintendo's Switch Online-service.

    De Switch Online-service voegt onder andere cloudopslagondersteuning en toegang tot een bibliotheek met NES- en SNES-games toe. De service brengt jaarlijkse abonnementskosten in rekening.

    Selecteer het als je je wilt aanmelden. Tik anders op Volgende om door te gaan.

    Image
    Image
  18. In het volgende scherm kun je de functies voor ouderlijk toezicht instellen. Selecteer Ouderlijk toezicht configureren om ze toe te voegen of tik op Skip om door te gaan met instellen.

    Je kunt ouderlijk toezicht later toevoegen in het Systeeminstellingen menu.

    Image
    Image
  19. Dat is het! Druk op de Home-knop op de Joy-Con om Home te openen en het instellen af te sluiten.

Afwerkingsschakelaar OLED-instelling

Verschillende stappen in deze handleiding, zoals het instellen van een tv of het toevoegen van ouderlijk toezicht, zijn optioneel. U kunt terugkeren naar deze opties na het instellen in het Systeeminstellingen menu.

FAQ

    Is de OLED Nintendo Switch de moeite waard?

    Als je voornamelijk speelt met je Switch gekoppeld aan een tv, dan is de Switch OLED de upgrade niet waard. In vergelijking met het originele model heeft de Switch OLED een beter scherm, betere luidsprekers en een betere standaard. Anders is het identiek aan het originele model.

    Hoe sluit ik mijn Switch aan op mijn OLED TV?

    Om je Nintendo Switch op je tv aan te sluiten, open je de achterkant van het Nintendo Switch-dock om de HDMI-poort te vinden en steek je het ene uiteinde van de HDMI-kabel erin. Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op de HDMI-poort van uw tv en schakel beide apparaten in.

    Ondersteunt de Nintendo Switch OLED 4K?

    Nee. De Switch OLED voert video uit met een resolutie van 1080p, net als het originele model.

Aanbevolen: