Een oproep beantwoorden op een Samsung Galaxy Watch

Inhoudsopgave:

Een oproep beantwoorden op een Samsung Galaxy Watch
Een oproep beantwoorden op een Samsung Galaxy Watch
Anonim

Wat te weten

  • Beantwoord de oproep op het horloge door van de linkerkant naar het midden te vegen wanneer een oproep binnenkomt.
  • Of draai de horlogering met de klok mee (als uw horloge een roterende ring heeft).

Een van de beste eigenschappen van de Samsung Galaxy Watch is de mogelijkheid om telefoontjes te ontvangen. We bespreken beide manieren om een oproep op je horloge te beantwoorden, een andere manier om een oproep door te schakelen naar je horloge en enkele andere testnotities die we onderweg hebben geleerd.

Hoe beantwoord ik een oproep op mijn Galaxy Watch?

Afhankelijk van je horloge zijn er twee manieren om een oproep te beantwoorden. Wanneer een oproep binnenkomt, ziet u de naam van de beller, het telefoonnummer, een groen antwoordpictogram aan de linkerkant en een rode ophangknop aan de rechterkant.

Om de oproep te beantwoorden, tik je op de groene antwoordknop aan de linkerkant en veeg je met je vinger naar het midden van het scherm. Terwijl u dat doet, wordt de groene knop groter. Als uw horloge een roterende ring heeft, kunt u de ring ook met de klok mee draaien. Terwijl u dit doet, ziet u dezelfde groene knopanimatie.

Image
Image

Zodra je de oproep beantwoordt, zie je de oproeptimer, de naam van je beller, drie andere knoppen en een ophangknop. U bent vrij om met uw beller te spreken via de microfoon op het horloge. U hoort de beller praten via de zeer blikkerige luidspreker van het horloge. Druk op de rode ophangknop om op te hangen.

Image
Image

Hoe spreek ik met mijn Galaxy Watch als ik op mijn telefoon heb opgenomen?

Zodra je een oproep beantwoordt op je smartphone, zit je daar niet meer vast. U kunt de oproep doorschakelen naar uw horloge als u handsfree wilt gaan.

  1. Tik op je telefoon op de telefoonknop.
  2. Tik op Galaxy Watch.

    Image
    Image

Dat is het. Zodra u op de Galaxy Watch-knop tikt, wordt het gesprek doorgeschakeld naar uw horloge. U kunt het gesprek terugschakelen naar uw telefoon door dezelfde stappen te volgen en Phone. te selecteren

Notities instellen

Om dit allemaal te laten werken, moet je je horloge natuurlijk met je telefoon verbinden. Uw horloge kan verbinding maken met uw telefoon via Bluetooth of via Wi-Fi, maar om telefoongesprekken op uw horloge te laten werken, moet u zich binnen het Bluetooth-bereik van uw telefoon bevinden. De luidspreker is ook niet de luidste, dus zorg ervoor dat u zich in een rustige omgeving bevindt.

Je kunt het volume aanpassen door op het volumepictogram te tikken of door aan de ring te draaien. Om de oproep terug te sturen naar de telefoon, drukt u op de pijl die naar een telefoonknop wijst. De laatste knop (ziet eruit als een microfoon met een streep erdoor) dempt het gesprek.

FAQ

    Hoe bel ik op mijn Samsung Galaxy Watch?

    Verbind eerst je telefoon met je Samsung Watch. Tik op je horloge op Telefoon en kies Toetsenblok of Contacten. Tik op het groene telefoonpictogram om het gesprek te starten.

    Waarom geeft mijn Samsung Galaxy Watch geen oproepen weer?

    Er kan een probleem zijn met de verbinding, of meldingen kunnen zijn uitgeschakeld. Ga op je telefoon naar de Galaxy Wearable-app en tik op Horloge-instellingen > Meldingen om je meldingsinstellingen te beheren. Als u nog steeds problemen ondervindt, koppelt u uw horloge opnieuw met uw telefoon.

    Hoe ver kan ik van mijn telefoon zijn en bellen op mijn Samsung Galaxy Watch?

    Het draadloze bereik van de Galaxy Watch is ongeveer 10 meter, dus je kunt behoorlijk ver weg zijn in een open omgeving. Fysieke barrières zoals deuren en muren kunnen het signaal blokkeren.

Aanbevolen: