Hoe tekst uit een originele e-mail te citeren bij het beantwoorden in Yahoo Mail

Inhoudsopgave:

Hoe tekst uit een originele e-mail te citeren bij het beantwoorden in Yahoo Mail
Hoe tekst uit een originele e-mail te citeren bij het beantwoorden in Yahoo Mail
Anonim

Wat te weten

  • Als je een e-mail beantwoordt, wordt het originele bericht onderaan je antwoord toegevoegd.
  • Om het originele bericht weer te geven, scroll naar beneden en selecteer Toon origineel bericht.
  • Om het bericht te bewerken, selecteert u de tekst die u uit het originele bericht wilt verwijderen > druk op de toets Delete.

Dit artikel legt de Yahoo Mail-functie uit die aanhalingstekens rond de originele e-mail plaatst, en hoe je de originele e-mail kunt bewerken.

Berichttekst citeren in Yahoo Mail

Bij het beantwoorden van e-mails in Yahoo Mail, wordt automatisch een kopie van het originele e-mailbericht in uw e-mail opgenomen, zodat u de tekst uit het oorspronkelijke bericht niet opnieuw hoeft te typen of kopiëren en plakken. Dit is het standaardgedrag voor alle huidige versies van Yahoo Mail en u hoeft geen opties voor deze functie te wijzigen. In feite is er geen instelling om geciteerde tekst uit te schakelen.

Wanneer u een e-mail beantwoordt in Yahoo Mail, wordt het originele bericht onderaan uw antwoord toegevoegd. In eerste instantie ziet u de originele berichttekst niet terwijl u uw antwoord opstelt, omdat deze handig is verborgen om de rommel in de tekst te verminderen.

U kunt de originele berichttekst weergeven door naar beneden te scrollen en Toon origineel bericht te selecteren onderaan uw e-mailbericht.

Alleen delen van originele berichten citeren

Je hoeft niet de volledige geciteerde tekst uit het originele bericht in je reactie op te nemen - of een van de geciteerde tekst trouwens. Wanneer u een e-mail beantwoordt, kunt u de geciteerde berichttekst bewerken en deze inkorten tot delen die u in uw reactie wilt laten citeren, of deze volledig verwijderen. Zie hiervoor de onderstaande stappen:

  1. Open een e-mail die u beantwoordt en selecteer BeantwoordenAllen beantwoorden.

    Image
    Image
  2. Maak de geciteerde tekst zichtbaar door naar de onderkant van uw reactie te scrollen en Origineel bericht weergeven. te selecteren

    Image
    Image
  3. Selecteer of markeer nu de tekst die u uit het originele bericht wilt verwijderen en druk op Delete.

    Image
    Image

Hoe geciteerde tekst wordt weergegeven in e-mails

Geciteerde tekst uit originele berichten wordt iets ingesprongen vanaf de linkermarge en afgezet met een verticale lijn om duidelijk te maken dat de tekst uit het originele bericht komt.

Verdere antwoorden in hetzelfde e-mailgesprek blijven geciteerde tekst uit de eerdere berichten bevatten. Elk van deze zal verder worden ingesprongen en worden gemarkeerd door verticale lijnen, waardoor een "geneste" look voor die berichten ontstaat, zodat ze in context met elkaar kunnen worden geplaatst.

Aanbevolen: