Een Samsung Galaxy Watch resetten 4

Inhoudsopgave:

Een Samsung Galaxy Watch resetten 4
Een Samsung Galaxy Watch resetten 4
Anonim

Wat te weten

  • Fabrieksinstellingen herstellen vanuit de Wearable-app: Open de Samsung Wearable-app en tik vervolgens op Algemeen > Reset > Reset.
  • Fabrieksinstellingen herstellen vanaf het horloge: Veeg omlaag en tik vervolgens op Instellingen > Algemeen > Reset > Reset.
  • Zachte reset: Houd beide knoppen ingedrukt > Tik Uitschakelen.

Dit artikel legt uit hoe je een Samsung Galaxy Watch 4 reset, inclusief hoe je de fabrieksinstellingen terugzet met de Samsung Wearable-app, hoe je de fabrieksinstellingen terugzet met alleen de Galaxy Watch, en hoe je een zachte reset uitvoert met alleen het horloge.

Hoe kan ik mijn Galaxy Watch 4 terugzetten naar de fabrieksinstellingen?

Er zijn twee manieren om je Galaxy Watch 4 terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Als het horloge nog steeds is verbonden met je telefoon en je hebt je telefoon, kun je de reset starten via de Wearable-app die je gebruikt om in te stellen en te bedienen alle draagbare apparaten van Samsung. U kunt uw Galaxy Watch 4 ook rechtstreeks via het horloge terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Deze methoden starten beide een volledige fabrieksreset, wissen al uw gegevens van het horloge en brengen het terug naar dezelfde staat waarin het zich bevond toen u het voor het eerst kreeg. Dat betekent dat u elke methode kunt gebruiken die u verkiest of welke het handigst is.

Overweeg een back-up van je horloge te maken voordat je het reset. U kunt dan in de toekomst een nieuw Galaxy-horloge instellen met dezelfde instellingen en apps als u dat wilt.

Een Galaxy Watch 4 terugzetten naar de fabrieksinstellingen met uw telefoon

U moet uw Galaxy Watch 4 verbinden met uw telefoon en deze moet dicht genoeg bij uw telefoon zijn om informatie uit te wisselen via Bluetooth om een fabrieksreset met uw telefoon te starten. U kunt de reset vervolgens starten met de Samsung Wearable-app.

Hier leest u hoe u een Galaxy Watch 4 terugzet op de fabrieksinstellingen met uw telefoon:

  1. Plaats het horloge in de buurt van uw telefoon en zorg ervoor dat het horloge is ingeschakeld en via Bluetooth met de telefoon is verbonden.
  2. Open de Samsung Wearable-app op je telefoon en tik op Watch Settings.
  3. Scroll naar beneden en tik op Algemeen.

    Image
    Image
  4. Scroll naar beneden en tik op Reset.
  5. Tik op Reset om te bevestigen.

    Image
    Image

Een Galaxy Watch 4 terugzetten op de fabrieksinstellingen vanaf het horloge

U kunt een Galaxy Watch 4 ook rechtstreeks vanaf het horloge terugzetten naar de fabrieksinstellingen:

  1. Vanaf de hoofdwijzerplaat, sleep naar beneden.

    Image
    Image
  2. Tik op Instellingen.

    Image
    Image
  3. Scroll naar beneden en tik op Algemeen.

    Image
    Image
  4. Scroll naar beneden en tik op Reset.

    Image
    Image
  5. Tik op Reset.

    Image
    Image

    Je kunt op dit scherm ook op Back-up van gegevens tikken als je dat nog niet hebt gedaan.

  6. Uw horloge wordt onmiddellijk gereset.

Hoe voer ik een zachte reset uit op mijn Samsung Galaxy Watch 4?

Als je Galaxy Watch 4 problemen geeft, maar je wilt geen fabrieksreset uitvoeren, kan het uitvoeren van een zachte reset veel problemen oplossen, vooral als je horloge voor een langere periode heeft gestaan. Een zachte reset uitvoeren is hetzelfde als het horloge uit- en weer inschakelen.

Er zijn twee manieren om een zachte reset uit te voeren. De ene wordt gestart door op de knoppen op het horloge te drukken en de andere gebruikt het snelpaneel.

Hier is een manier om je Galaxy Watch 4 zacht te resetten met de fysieke knoppen:

  1. Houd beide knoppen op uw Galaxy Watch 4 ingedrukt.
  2. Tik op Uitschakelen.

    Image
    Image
  3. Wacht tot het horloge uitschakelt.
  4. Houd de power/home-knop ingedrukt totdat het horloge weer wordt ingeschakeld.

Hoe Soft Reset op mijn Samsung Galaxy 4 Watch vanuit het snelpaneel

Hier leest u hoe u uw Galaxy Watch 4 zacht kunt resetten vanuit het snelpaneel:

  1. Veeg op de hoofdwijzerplaat omlaag om toegang te krijgen tot het snelvenster.

    Image
    Image
  2. Tik op het power icoon.

    Image
    Image
  3. Tik op Uitschakelen.

    Image
    Image
  4. Wacht tot het horloge uitgaat
  5. Houd de power/home-knop ingedrukt totdat het horloge weer wordt ingeschakeld.

Wat is het verschil tussen fabrieks- en zacht resetten van een Galaxy Watch 4?

Wanneer u een Galaxy Watch 4 zacht reset, is dit hetzelfde als het uit- en weer inschakelen. Het is hetzelfde als uw telefoon, computer of laptop uit- en weer inschakelen, wat bijna altijd een van de eerste stappen is bij het oplossen van problemen. Aangezien u het horloge gewoon uit- en weer aanzet, worden uw gegevens niet van het horloge verwijderd.

Als je een Galaxy Watch 4 terugzet in de fabriek, worden al je gegevens en aanpassingen verwijderd, wordt het horloge losgekoppeld van je telefoon en wordt het teruggezet in dezelfde staat als toen het de Samsung-fabriek verliet. Het wordt soms ook gebruikt als hulpmiddel voor het oplossen van problemen, maar het is meestal een laatste redmiddel, omdat u het hele initiële installatieproces opnieuw moet doorlopen als u het horloge wilt blijven gebruiken. Het is ook belangrijk om een back-up van uw horloge te maken voordat u de fabrieksinstellingen terugzet, tenzij u zich geen zorgen maakt over het verlies van uw gegevens en aanpassingen.

FAQ

    Hoe stel ik Galaxy Watch 4 in?

    Voordat u uw Galaxy Watch instelt, moet u ervoor zorgen dat deze volledig is opgeladen. Druk vervolgens op de power/home-knop totdat deze wordt ingeschakeld. Installeer ten slotte de Galaxy Wearable-app, tik op Start en volg de aanwijzingen op het scherm.

    Hoe laad je een Galaxy Watch 4 op?

    Steek de oplader in een stopcontact, sluit deze aan op de oplaadpoort en plaats de Galaxy Watch op het oplaadstation, waarbij u de achterkant uitlijnt met het midden van het dock. Om een Galaxy Watch zonder oplader op te laden, kunt u het horloge op elk compatibel Qi-laadstation of een Galaxy Phone plaatsen die PowerShare ondersteunt.

    Hoe zet ik mijn Galaxy Watch 4 uit?

    Als u de Galaxy Watch 4 wilt uitschakelen, houdt u de toets Home ingedrukt en tikt u op Uitschakelen. U kunt ook vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden vegen om het snelvenster te openen en op het pictogram Uitschakelen tikken.

Aanbevolen: