Kunt u telefonisch vergaderen via FaceTime?

Inhoudsopgave:

Kunt u telefonisch vergaderen via FaceTime?
Kunt u telefonisch vergaderen via FaceTime?
Anonim

Wat te weten

  • FaceTime-app: Selecteer Nieuwe FaceTime > selecteer deelnemers > tik op het audiopictogram of de groene FaceTime-knop.
  • Berichten: ga naar een bestaande groepschat in de Berichten-app of start een nieuwe. Tik op de FaceTime-knop op het scherm Groepschat.
  • U kunt maximaal 32 personen toevoegen aan een FaceTime-conferentiegesprek met behulp van telefoonnummers, Apple ID's of e-mailadressen die aan hun Apple ID zijn gekoppeld.

Dit artikel laat zien hoe je met FaceTime met veel mensen tegelijk kunt chatten op een Apple-apparaat. FaceTime is de standaard audio- en videochat-app die vooraf is geïnstalleerd op iOS-, iPadOS- en macOS-apparaten.

Kun je een drieweggesprek voeren via FaceTime?

A Group FaceTime is een telefonische vergadering waarbij u met meerdere mensen tegelijk face-to-face kunt chatten. U kunt een telefonische vergadering starten op iOS en iPadOS en maximaal 32 personen per gesprek opnemen (inclusief uzelf).

U kunt FaceTime-conferentiegesprekken starten vanuit de FaceTime-app of een groepsgesprek in de Berichten-app.

Groep FaceTime-videogesprekken hebben speciale vereisten ten opzichte van gewone FaceTime-gesprekken. Om een FaceTime-groepsgesprek te starten, hebt u iOS of iPadOS 12.1.4 of hoger en een van de volgende apparaten nodig:

  • iPhone 6s of nieuwer
  • iPad Pro of hoger
  • iPad Air 2 of nieuwer
  • iPad mini 4 of nieuwer
  • iPad (5e generatie) of nieuwer
  • iPod touch (7e generatie)

Oudere iPhone-, iPad- en iPod touch-modellen met minimaal iOS 12.1.4 kunnen alleen deelnemen aan FaceTime-groepsgesprekken als audiodeelnemers.

Sinds iOS 15 kun je Android-gebruikers uitnodigen voor een FaceTime-gesprek met een link.

Kun je vergaderen met FaceTime?

Ja, er zijn twee manieren om een FaceTime-conferentiegesprek op te zetten. Ga eerst naar Instellingen > FaceTime en zorg ervoor dat FaceTime is ingeschakeld. Bepaal vervolgens hoe u het gesprek wilt starten.

Start een groepsgesprek vanuit de FaceTime-app

Je kunt een groepsgesprek opzetten vanuit de FaceTime-app. Zo doe je dat:

  1. Open de FaceTime-app.
  2. Selecteer Nieuwe FaceTime.
  3. Kies in het nieuwe FaceTime-scherm de personen die je wilt bellen. U kunt kiezen uit een Suggested-veld of op het pluspictogram tikken om namen te selecteren uit Contacts. Nieuwe leden kunnen op elk moment tijdens het gesprek door iedereen in de groep aan de groepschat worden toegevoegd.
  4. Selecteer het Audio-pictogram (voor een gesprek met alleen audio) of de groene FaceTime-knop voor een videogesprek.

    Image
    Image

Opmerking:

Als host kun je in totaal 31 andere contacten toevoegen om het totaal van 32 mensen in een FaceTime-groep te bereiken. Gastheren kunnen ook deelnemers toevoegen met hun telefoonnummers, Apple ID's of andere e-mailadressen die zijn gekoppeld aan Apple ID voor FaceTime-oproepen.

Start een groepsgesprek vanuit de Berichten-app

Als je wilt, kun je ook een groepsgesprek starten op FaceTime vanuit je berichten. Gebruik deze stappen:

  1. Ga naar een bestaande groepschat in de Berichten-app of start een nieuw groeps-sms-bericht.
  2. Selecteer de FaceTime-knop op het scherm Groepschat.
  3. Selecteer de optie voor een FaceTime-audiogesprek of een FaceTime-videogesprek.

    Image
    Image

Opmerking:

Je kunt in geen van beide methoden een deelnemer verwijderen uit een FaceTime-groepsgesprek. Als deelnemers het gesprek willen verlaten, moeten ze het FaceTime-groepsgesprek op hun apparaat beëindigen.

Kun je telefonisch vergaderen met FaceTime op Mac?

Je kunt ook een telefonische vergadering opzetten via FaceTime op macOS. Net als bij een iPhone of iPad kunnen telefonische vergaderingen op FaceTime worden ingesteld vanuit de FaceTime-app of de Berichten-app.

Tip:

Vergeet niet om de functie Rasterweergave op FaceTime-groepsgesprekken te proberen. We vinden het veel gemakkelijker om met veel mensen te communiceren als ze niet overal rondzweven.

FAQ

    Hoe start ik een FaceTime-conferentiegesprek op een MacBook?

    Om een FaceTime-groep op een Mac te starten, open je de FaceTime-app op je MacBook > gebruik de zoekbalk om de contacten te vinden die je aan de oproep > wilt toevoegen en selecteer Videoof Audio om het groepsgesprek te starten. U kunt halverwege het gesprek andere deelnemers toevoegen; selecteer de zijbalkknop > + (Plus) > voeg uw contactpersoon toe > en klik op Toevoegen

    Hoe kan ik een FaceTime-gesprek opnemen op mijn iPhone?

    Om FaceTime-oproepen op de iPhone op te nemen, veegt u om het Control Center te openen en tikt u op het Schermopname-pictogram om de opname te starten. Selecteer vervolgens de FaceTime-app en begin een gesprek.

Aanbevolen: