Hoe u kunt bellen via uw echo met Alexa van Amazon

Inhoudsopgave:

Hoe u kunt bellen via uw echo met Alexa van Amazon
Hoe u kunt bellen via uw echo met Alexa van Amazon
Anonim

Wat te weten

  • Koppel je telefoon: Alexa-app > Apparaten > Echo & Alexa > selecteer je apparaat > Bluetooth-apparaten > Een nieuw apparaat koppelen.
  • Om iemand te bellen, open de Alexa-app > communicate icon > person icon > tik op persoon > selecteer Bellen.

Dit artikel legt uit hoe je kunt bellen met een Amazon Echo of een ander Alexa-apparaat. Aanvullende informatie bevat informatie over het ontvangen van oproepen, het achterlaten van voicemails en het afspelen van berichten op uw Alexa-apparaat.

Verbind Alexa met je telefoon met de Alexa-app

De Alexa-app is eigenlijk een cruciaal stukje van de puzzel. Je hebt het nodig voordat je een van de andere stappen in deze how-to kunt uitvoeren, net als iedereen die je wilt bellen. Als je niet de nieuwste versie van de app op je iPhone of Android-apparaat hebt geïnstalleerd, neem dan even de tijd om de App Store of Google Play te bezoeken en te controleren. Dit is het moment om je ouders, beste vriend, zus of buurman te zeuren om ook updates te krijgen.

Zodra Alexa is gedownload en bijgewerkt, koppelt u uw Echo met uw smartphone aan de hand van de onderstaande instructies:

  1. Open de Alexa-app en selecteer Devices > Echo & Alexa.
  2. Selecteer uw apparaat.
  3. Select Bluetooth-apparaten > Een nieuw apparaat koppelen.

Je kunt de Amazon Echo Connect ook gebruiken met je huistelefoonlijn om dezelfde mogelijkheden te hebben als wanneer je een ander Echo-apparaat gebruikt.

Bevestig uw nummer

Zodra je de nieuwste versie van de app hebt, wordt je ook gevraagd om je telefoonnummer te bevestigen. Dit proces houdt in dat je je telefoonnummer intypt en vervolgens een korte 6-cijferige code invoert die Amazon je sms't om er zeker van te zijn dat het telefoonnummer van jou is.

Als je twee-factor-authenticatie hebt ingesteld op zoiets als je e-mailaccount, dan is dit ongeveer hetzelfde proces.

Image
Image

Ontdek met wie je kunt praten

Open de Alexa-app en tik vervolgens op het Communicate-pictogram onder aan het scherm. Selecteer het person-pictogram dat zich bovenaan de pagina in de rechterbovenhoek bevindt. Dit geeft een lijst weer van je contacten die ook hun Alexa-app hebben bijgewerkt.

Je kunt ook Bellen selecteren in het startscherm om je Alexa-contacten te zien.

Om met Alexa te kunnen bellen, moet een persoon als contact op je telefoon zijn opgeslagen en moet een bijgewerkte versie van de app op zijn telefoon worden uitgevoerd. Deze lijst is waarschijnlijk korter dan je hele contactenlijst, dus let op wie je daadwerkelijk kunt bellen.

Als je iemand op die lijst wilt bellen, selecteer je hun naam en vervolgens Bellen. Je kunt Alexa ook vragen iemand te bellen met een spraakopdracht zoals "Alexa, bel Bob!"

Image
Image

Beantwoord oproepen op uw telefoon of echo

Zodra je belt, hoort de persoon die je probeert te bereiken zijn telefoon overgaan, evenals alle Echo-apparaten die aan zijn account zijn gekoppeld. Dus als je je moeder belt, gaat haar iPhone over, maar de echo in haar keuken ook. Als jij degene bent die wordt gebeld, zeg dan gewoon "Alexa Answer" om Alexa de telefoon te laten beantwoorden. Als je klaar bent met chatten, zeg je "Alexa, hang op" om het gesprek te beëindigen.

Wil je een bericht achterlaten in plaats van te bellen? Zeg "Alexa, stuur een bericht naar Bob" om een voicemail in te stellen voor je vriend of familielid.

Image
Image

Als je een oproep mist via Alexa

Als je een oproep mist of iemand besluit een bericht voor je in te spreken, licht je Echo-apparaat groen op. Als je een bericht wilt horen, zeg je: "Alexa, speel mijn berichten af."

Alexa biedt niet alleen in-app-weergave van je voicemail, maar transcribeert ook je voicemails voor je, zodat je een (door de computer gegenereerde en mogelijk niet supernauwkeurige) transcriptie van het bericht kunt lezen in plaats van ernaar te luisteren.

Deze functie wordt alleen maar beter. Amazon heeft gezegd dat het van plan is om uiteindelijk de mogelijkheid toe te voegen om specifieke Echo-apparaten te bellen in plaats van allemaal tegelijk. Dat betekent dat je op een dag een bericht op de Dot in de kamer van je kind zou kunnen achterlaten in plaats van in het hele huis, of zou kunnen bellen naar het kantoor van je man Echo in plaats van ook de Dots in de keuken en woonkamer te bellen.

Aanbevolen: