Een universele afstandsbediening gebruiken met Apple TV

Inhoudsopgave:

Een universele afstandsbediening gebruiken met Apple TV
Een universele afstandsbediening gebruiken met Apple TV
Anonim

Wat te weten

  • Kies met de Apple TV-afstandsbediening Instellingen op het Apple TV-scherm. Selecteer Afstandsbedieningen en apparaten > Afstandsbediening leren.
  • Op de universele afstandsbediening, selecteer Start. Houd de Up-knop op de afstandsbediening ingedrukt totdat de voortgangsbalk vol is. Volg de instructies op het scherm.
  • Geef de afstandsbediening een naam en kies Klaar. Selecteer Afspeelknoppen instellen om afspelen, pauzeren, stoppen, terugspoelen en vooruitspoelen toe te wijzen.

Dit artikel legt uit hoe je een universele tv-afstandsbediening configureert om met Apple TV te werken.

Een universele afstandsbediening configureren met Apple TV

De Apple TV-afstandsbediening is geweldig, maar heeft zijn beperkingen. Als je je Blu-ray-speler en andere aangesloten apparaten met één afstandsbediening wilt bedienen, is het logisch om je Apple TV te configureren met een universele afstandsbediening.

De stappen voor het instellen van de afstandsbediening zijn afhankelijk van het merk, dus raadpleeg de meegeleverde handleiding. Schakel de nieuwe afstandsbediening in en volg deze stappen om de universele afstandsbediening voor uw Apple TV te configureren.

  1. Gebruik uw huidige Apple TV-afstandsbediening en selecteer Instellingen op het startscherm van Apple TV.

    Image
    Image
  2. Selecteer Afstandsbedieningen en apparaten.

    Image
    Image
  3. Selecteer Afstandsbediening leren.

    Image
    Image
  4. Selecteer met de universele afstandsbediening Start.

    Image
    Image

    Als dit niet werkt, zorg er dan voor dat de afstandsbediening is ingeschakeld en dat u een nieuwe apparaatinstelling gebruikt.

  5. Houd de Up-knop op de afstandsbediening ingedrukt totdat de voortgangsbalk vol is.

    Image
    Image
  6. Volg de instructies op het scherm om het toewijzen van knoppen te voltooien.

    Image
    Image

    Als je een Geen signaal ontvangen bericht krijgt, zorg er dan voor dat er geen voorwerpen zijn tussen je afstandsbediening en de Apple TV.

  7. Voer desgewenst een naam in voor de afstandsbediening en selecteer Klaar.

    Image
    Image
  8. Selecteer Afspeelknoppen instellen om de knoppen Afspelen, Pauzeren, Stoppen, Terugspoelen en Vooruitspoelen toe te wijzen.

    Image
    Image

Als je dit proces hebt voltooid, kun je je universele afstandsbediening gebruiken om de meeste functies op je Apple TV te bedienen.

Problemen oplossen en oplossingen

Als je eerder een andere afstandsbediening hebt ingesteld met je Apple TV, krijg je mogelijk het bericht Knop al geleerd wanneer je probeert de nieuwe in te stellen. Je kunt de oude afstandsbediening ontkoppelen, zelfs als je het apparaat niet meer hebt door naar je Apple TV-instellingen te gaan.

Zijn alle universele afstandsbedieningen compatibel met Apple TV?

Apple TV is compatibel met de meeste universele infrarood (IR) afstandsbedieningen. Niet elke afstandsbediening ondersteunt echter Apple TV, dus doe wat online onderzoek voordat u een aankoop doet.

Je kunt Siri-spraakherkenning en touchpad-functies alleen gebruiken met officiële Apple TV-afstandsbedieningen.

Aanbevolen: