Philips onthult 4K Xbox-gamingmonitors

Philips onthult 4K Xbox-gamingmonitors
Philips onthult 4K Xbox-gamingmonitors
Anonim

Philips heeft officieel twee nieuwe gaming-monitoren onthuld, die beide zijn ontworpen voor Xbox-gaming.

Maandag heeft Philips details vrijgegeven over twee nieuwe toevoegingen aan zijn Momentum-gamingreeks. De twee nieuwe monitoren, de 27-inch 279M1RV en de 32-inch 329M1RV, zijn beide gevalideerd en ontworpen voor Xbox-gaming met een ondersteunde resolutie van 4K. Beide monitoren worden ook geleverd met volledige HDR-ondersteuning, inclusief Display HDR1000, een minimale verversingssnelheid van 120 Hz en het Ambiglow-verlichtingssysteem van Philips.

Image
Image

Het duurdere 32-inch model wordt geleverd met een VESA DisplayHDR 400-gecertificeerd beeldscherm en ondersteuning voor AMD FreeSync. Het ondersteunt zowel HDMI- als DisplayPort-verbindingen tot 144 Hz, terwijl USB-verbindingen een verversingssnelheid van 120 Hz halen. De responstijd is ook vergelijkbaar met die van standaard gamingmonitors, met een responstijd van 1 ms.

Aan de andere kant ondersteunt de 27-inch tot DisplayHDR 600 en wordt hij geleverd met een Nano IPS-scherm. Net als het grotere model is hij voorzien van HDMI- en DisplayPort-aansluitingen met een resolutie tot 4K en een verversingssnelheid van 144 Hz. Je kunt ook verbinding maken via USB-C, hoewel het een verversingssnelheid van 120 Hz heeft.

Het is ook vermeldenswaard dat beide monitoren HDMI 2.1 ondersteunen, waardoor consolegamers een geweldige manier hebben om verbinding te maken en optimaal gebruik te maken van de instellingen van hun Xbox. Bovendien zegt Philips dat de monitoren niet alleen zijn ontworpen voor console-gaming op de Xbox, waarbij ze opmerken dat ze pc-gamers een perfect beeld en display bieden voor gaming met lage latentie.

De nieuwe monitoren zullen naar verwachting ergens in november in het VK te koop zijn, hoewel er nog geen exacte datum is bekendgemaakt. Philips heeft ook geen informatie gedeeld over een Amerikaanse release.

De 27-inch Momentum wordt verkocht voor £ 719,99 (ongeveer $ 990 USD), terwijl het 32-inch model wordt geleverd met een adviesprijs van £ 899,99 (ongeveer $ 1, 240 USD).

Aanbevolen: