De host wijzigen op Zoom

Inhoudsopgave:

De host wijzigen op Zoom
De host wijzigen op Zoom
Anonim

Wat te weten

  • Verander hosts door op de naam van de deelnemer te klikken en te klikken op Maak Host.
  • Het is mogelijk om een co-host toe te voegen of de hostingrechten te wijzigen voor een vergadering, maar je moet een betaald account hebben.
  • Co-hosts hebben veel hostingprivileges, maar ze kunnen andere deelnemers geen hosts maken.

Dit artikel leert je hoe je de host in een Zoom-vergadering kunt wijzigen en legt eventuele beperkingen van het proces uit.

Kan ik een Zoom-vergadering naar een andere host overdragen?

Ja. Bij alle Zoom-vergaderingen is het mogelijk om de hostingfuncties over te dragen aan een andere gebruiker. Deze functie is handig als de oorspronkelijke gastheer moet vertrekken voordat de vergadering is afgelopen.

Er is echter een addertje onder het gras. Als de oorspronkelijke host een gratis gebruiker van Zoom is in plaats van iemand met een zakelijk account, is de vergadering beperkt tot 40 minuten. Dat blijft het geval, zelfs als de nieuwe host een betaalde versie van Zoom heeft en doorgaans voor een onbeperkte tijd kan hosten.

Hoe verander ik de host op een zoom vóór de vergadering?

Het proces is relatief eenvoudig als u vóór een Zoom-vergadering van host wilt wisselen. Hier leest u hoe u een alternatieve gastheer toevoegt via de tool voor het plannen van vergaderingen.

De mogelijkheid om alternatieve hosts toe te voegen is alleen beschikbaar voor betaalde of gelicentieerde Zoom-gebruikers. Degenen met gratis abonnementsaccounts kunnen alleen van host wisselen terwijl een vergadering aan de gang is. Alternatieve hosts moeten ook betalende gebruikers van Zoom zijn.

  1. Open zoom.
  2. Klik op Vergaderingen.

    Image
    Image
  3. Klik op Bewerken naast de naam van de vergadering.

    Image
    Image
  4. Klik op Geavanceerde opties.

    Image
    Image
  5. Voer het e-mailadres in van de alternatieve host die u wilt toevoegen.

    Image
    Image
  6. Klik op Opslaan.
  7. De extra host is nu toegevoegd aan uw vergadering.

Waar is de hostbesturing in Zoom?

Zodra een Zoom-vergadering aan de gang is, is het vrij eenvoudig om de host te wijzigen dankzij de hostbedieningen van Zoom. Hier is waar je moet kijken en hoe je de controle kunt overdragen aan een andere gebruiker.

  1. Open zoom.
  2. Begin de vergadering door te klikken op Nieuwe vergadering of door deel te nemen via een uitnodiging.
  3. Klik op Deelnemers.

    Image
    Image
  4. Zoek de naam van de persoon die je gastheer wilt maken.

    Image
    Image
  5. Beweeg over de naam en klik op More.

    Image
    Image
  6. Klik op Maak Host.

    Image
    Image
  7. Klik op Host wijzigen.

    Image
    Image
  8. Die gebruiker is nu de host van het Zoom-gesprek en de oorspronkelijke host kan de vergadering verlaten.

Kun je twee hosts op Zoom hebben?

Het is mogelijk om een Zoom-vergadering met twee hosts op te zetten waar jullie allebei de administratieve kant van de zaak kunnen regelen. U moet hiervoor een betaald/gelicentieerd Zoom-abonnement hebben. De functie is niet beschikbaar voor gratis gebruikers van Zoom. Zo stel je het in.

Co-hosts kunnen vergaderingen niet voor alle deelnemers beëindigen, van andere deelnemers een host maken en ze kunnen niet beginnen met livestreamen of ondertiteling starten.

  1. Log in op de Zoom-website.
  2. Klik op Accountbeheer.

    Image
    Image
  3. Klik op Accountinstellingen.
  4. Klik In vergadering (basis).

    Image
    Image
  5. Scroll naar beneden en zet Co-host op aan.

    Image
    Image
  6. Co-hosts kunnen nu worden toegevoegd aan je Zoom-vergaderingen.
  7. Om ze aan de vergadering toe te voegen, volgt u de instructies voor het wijzigen van de host en klikt u op Maak Co-Host in plaats van Change Host.

FAQ

    Kan iemand de host dempen op Zoom?

    Alleen de host of co-host kan alle deelnemers op Zoom dempen. Als u de gastheer bent en uzelf wilt dempen tijdens een Zoom-vergadering, drukt u op Mute > Alt+A (Windows) of Command +Shift+A (Mac). Selecteer Deelnemers, plaats de muisaanwijzer op de naam van de host en selecteer Mute om een mede-host te dempen.

    Hoe vind je je hostsleutel op Zoom?

    De hostsleutel is een zescijferige pincode die u gebruikt om een vergadering te besturen. Je kunt je hostsleutel vinden door naar je Zoom-profielpagina te gaan, omlaag te scrollen naar Host Key en Show te selecterenOm uw hostsleutel aan te passen, selecteert u Edit, voert u de zes cijfers in die u wilt gebruiken en klikt u op Save

Aanbevolen: