8 Beste gratis kerst-e-kaarten

Inhoudsopgave:

8 Beste gratis kerst-e-kaarten
8 Beste gratis kerst-e-kaarten
Anonim

Kerst-e-cards zijn een geweldige manier om vakantiegroeten naar je vrienden en familie te sturen. Ze zijn een geweldig alternatief voor traditionele kerstkaarten omdat ze gratis, snel en goed voor het milieu zijn. Hier zijn onze keuzes voor de beste gratis op basis van stijl, aanpasbaarheid en gebruiksgemak.

Op zoek naar meer gratis digitale kerstpret? Bekijk onze lijsten met gratis online kerstspellen, downloadbare kerstmuziek en streaming kerstmuziek.

Beste voor eenvoudige elegantie: kerstbal van Greetings Island

Image
Image

Deze gratis kerstwenskaart heeft een zwart-wit ornament met de tekst 'Merry Christmas', allemaal vastgebonden met een rode strik. Er is ook een goud-en-zwart kleurenschema als je wilt.

Pas deze gratis e-card aan met verschillende lay-outs, uw bericht, tekststijlen, foto's en virtuele stickers. E-mail de kaart vervolgens, print hem uit of download hem als pdf, als je dat liever hebt.

Om advertenties te elimineren en toegang te krijgen tot meer ontwerpen, kunt u overwegen een maandelijks premium abonnement te nemen.

Beste voor personalisatie: Circle Wreath From Greetings Island

Image
Image

Een rustieke krans van hulst en bessen omringt je fotokeuze in deze klassieke digitale kerstgroet.

Kies uit verschillende lay-outs, voeg stickers toe, pas uw e-card aan en kies ervoor om deze af te drukken.

Beste voor kattenliefhebbers: Merry Christmas Kitty door 123Greetings

Image
Image

Deze eenvoudige GIF-kerst-e-card is voorzien van een onverstoorbare verwarde kat bovenop een kerstboom met een kerstmuts. Stuur deze gratis e-card naar Facebook-vrienden of voeg de e-mailadressen van de ontvangers toe. Pas uw bericht aan, kies uw muziek en verzend de kaart onmiddellijk of op een gepland tijdstip in de toekomst.

123Greetings heeft een uitstekende selectie gratis kerst-e-cards in vele categorieën, dus zorg ervoor dat u ook andere aanbiedingen bekijkt.

Beste traditionele kribbescène: een redder wordt geboren door GotFreeCards

Image
Image

Deze mooie geanimeerde kerst-e-card is ingesteld op het klassieke kerstlied Stille Nacht en is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een traditionele digitale begroeting met kribbe.

Kies om te verzenden via Facebook, e-mail of Instagram. Voeg vervolgens uw bericht toe en deel uw vakantiegevoelens met vrienden en familie.

Beste grappige e-kaart voor kinderen: Merry Christmas door Kisseo

Image
Image

Kinderen zullen dol zijn op deze leuke kerstman-en-elf-animatie op muziek. Stuur uw gratis e-card per e-mail of deel deze op Facebook, WhatsApp, Twitter en meer. Kisseo heeft tonnen gratis kerst-e-cards om door te bladeren. U kunt ook traditionele wenskaarten selecteren om te kopen en te verzenden.

Beste voor de hoofdrol in je eigen kaart: Ho Ho Ho Bell van Smilebox

Image
Image

Smilebox heeft een prachtig assortiment digitale kerstkaarten waarmee je je foto's kunt toevoegen. Onze favoriet is de Ho Ho Ho Bell e-card. Word gratis lid van Smilebox, upload een foto en verander jezelf (of je kind of hond) in een dansende elf in een video op muziek. U kunt ook filters, achtergronden en titels toevoegen voordat u uw e-card deelt.

Met het gratis Smilebox-abonnement kun je je e-card gratis op Twitter delen. Als u het echter wilt e-mailen of delen op andere sociale-mediasites, moet u upgraden naar een Premium-abonnement.

Beste voor hondenliefhebbende Sinatra-fans: Frank Sonatra Christmas door DoozyCards

Image
Image

DoozyCards heeft een brede selectie unieke, leuke en gratis kerst-e-cards. Onze favoriet is de geanimeerde zingende Frank Sonatra-hond die vakantiegroeten zingt. Selecteer de e-card, typ uw bericht en plaats het gratis op Facebook, Twitter, Pinterest of LinkedIn.

Om DoozyCards via e-mail te verzenden, moet je upgraden naar een betaald account.

Beste klassieke kerstgroeten: winters deuntje door Paperless Post

Image
Image

Paperless Post heeft honderden kerst-e-cards om uit te kiezen. Om de gratis e-cards te zien, vinkt u het vakje Free op de website aan.

Veel gratis kerst-e-cards zijn mooi en zien er professioneel uit. Onze favoriet is Wintertune, waar je familiefoto's kunt uploaden tegen een traditionele winterse achtergrond met de begroeting Have Yourself a Merry Little Christmas.

Bekijk meer Paperless Post gratis e-cards om een stijl te vinden die perfect bij uw gezin past.

Aanbevolen: