Apple's nieuwe AirPods zien er geweldig uit voor hardlopers

Inhoudsopgave:

Apple's nieuwe AirPods zien er geweldig uit voor hardlopers
Apple's nieuwe AirPods zien er geweldig uit voor hardlopers
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • De nieuwe AirPods (3e generatie). lijkt een aantrekkelijk vooruitzicht te zijn voor hardlopers en andere fitnessliefhebbers.
  • Ze zitten tussen de meer betaalbare AirPods (2e generatie) en de veelzijdige AirPods Pro.
  • Voor langeafstandslopers betekent de batterijduur van zes uur dat ze waarschijnlijk gelijke tred kunnen houden met de meeste gemiddelde marathontempo's.

Image
Image

Apple's nieuwe AirPods (3e generatie) lijken een waardevolle optie te zijn voor hardlopers en andere fitnessliefhebbers.

We zijn minder dan een week verwijderd van de lancering van de derde generatie AirPods (26 oktober) en de nieuwe oordopjes hebben veel te bieden. Ze zijn zweet- en waterbestendig, kunnen ruimtelijke audio en dynamische head-tracking bieden en kunnen tot zes uur meegaan op een enkele lading met ruimtelijke audio uitgeschakeld. Met de meegeleverde oplaadcassette kunnen ze je zelfs tot 30 uur geven.

"Ik [gebruik mijn AirPods al] bij al mijn trainingsruns", zei George Young, oprichter van Yanre Fitness, in een e-mail met Lifewire. "Slechts één knop in een oor, zodat ik kan horen wat er om me heen gebeurt, en ik ben klaar om te gaan. Ik heb er nog nooit een uitgevallen tijdens een run, ongeacht hoe hard de sessie of wat voor weer het ook is."

Best of Both Worlds

Een van de grote aantrekkingskrachten van de AirPods 3 is hoe ze op dit soort goede plek tussen de twee huidige oordopjesmodellen van Apple terechtkomen. De AirPods 3 kost $ 70 minder dan de AirPods Pro, biedt meer functies dan de AirPods 2 en heeft een langere batterijduur dan de vorige modellen. Ze staan dus dichter bij de AirPods 2 wat betreft betaalbaarheid, maar dichter bij de AirPods Pro wat betreft functies.

Image
Image

Zweet- en waterbestendig zijn is een duidelijk pluspunt voor een paar oordopjes die worden gebruikt tijdens het hardlopen, en de AirPods 2 biedt dat niet. Dus als het per ongeluk beschadigen van uw AirPods tijdens een run of andere oefening een probleem is, is het meer betaalbare $ 129-model al twijfelachtig. Vóór de AirPods 3 betekende dat dat ik voor de $ 249 AirPods Pro moest gaan.

Een optie van $ 179 hebben, met de meeste handige functies van iets dat $ 70 meer kost, lijkt een verstandig alternatief.

"Het is eigenlijk een goede prijs, aangezien de meeste goed gemaakte hoofdtelefoons en oortelefoons met ruisonderdrukking meer dan $ 300 kosten", zei Young, "Het maakt de AirPods premium, maar ook betaalbaar."

De afstand afleggen

Maar voor hardlopen - vooral lange afstanden - is de levensduur van de batterij essentieel. Het heeft geen zin als je oordopjes halverwege een marathon geen sap meer hebben, toch? Dat is het grootste voordeel van de nieuwste AirPods ten opzichte van hun voorgangers. Met een gemiddelde eindtijd tussen de vier en vijf uur, is de kans groot dat je de finish passeert voordat je AirPods zelfs maar moeten worden opgeladen. En dat is alleen voor een hele marathon-halve marathons, 10Ks, enzovoort lenen zich voor nog snellere doorlooptijden.

Image
Image

Het weer kan echter een factor zijn, aangezien koudere temperaturen de neiging hebben om de batterijen van elektronische apparaten sneller leeg te maken.

"Ze zullen goed functioneren bij weer dat iets onder 0 [graden] C is, maar batterijen zullen zeer slecht presteren onder 0 [graden] F," zei Young. "Dat is erg koud voor de batterijen om hun energie effectief over te brengen naar de [AirPods]-circuits, en hun levensduur van de batterij zal aanzienlijk afnemen."

Hoewel je de effecten van koud weer kunt verzachten door, zoals Apple het zegt, je AirPods op een hogere omgevingstemperatuur te brengen.

"Het dragen van een hoed of gezichtsmasker kan ervoor zorgen dat ze geïsoleerd blijven van de kou", stelde Young voor. Dus als het koud genoeg wordt voordat je gaat hardlopen, zou het helpen om een of andere vorm van oorwarmers over je AirPods te gooien. Hoe dan ook, een langere luistertijd (zelfs als deze wordt verminderd door koud weer) betekent meer ononderbroken deuntjes en podcasts.

"Ik heb AirPods al een tijdje in mijn bezit. Met ruisonderdrukking, transparantiemodus en aangepaste afstemming bieden ze veel", zei Young. "Ik ben inderdaad geïnteresseerd in de geheel NIEUWE 3e generatie AirPods. Het is een goede upgrade en een 'zeker ja' in termen van audiokwaliteit."

Aanbevolen: