Polar's nieuwe Pacer-horloges draaien allemaal om hardlopers

Polar's nieuwe Pacer-horloges draaien allemaal om hardlopers
Polar's nieuwe Pacer-horloges draaien allemaal om hardlopers
Anonim

De fabrikant van sporthorloges en fitnesstrackers Polar heeft een paar nieuwe uurwerken onthuld die speciaal zijn ontworpen voor hardlopers.

De Polar Pacer en Polar Pacer Pro zijn een duo horloges dat bedoeld is om te functioneren als een toegangspoort tot hardlopen (de Pacer) of als een ervaren hardloopverbetering (de Pacer Pro). Beide apparaten zitten boordevol functies en functies voor hardlopers, van het volgen van routes en hartslagmeting tot prestatietests en het bijhouden van slaap.

Image
Image

Als je begint met de Pacer, die volgens Polar ideaal is voor hardlopers die net beginnen of nog niet zijn begonnen, kun je alle benodigdheden voor hardlopen verwachten. Het kan uw tempo, ronden en tijden bijhouden, trainingsdoelen genereren en volgen, fungeren als een controller voor muziek-apps op een verbonden smartphone en pushmeldingen verzenden.

Het kan ook je hardloopprestaties volgen en catalogiseren, zodat je kunt zien hoe je in de loop van de tijd verbetert. Dit alles werkt volgens Polar tot 35 uur met GPS en hartslagmeting ingeschakeld of tot 100 uur in energiebesparende modus.

Image
Image

De Pacer Pro is vrijwel hetzelfde als de gewone Pacer, behalve meer. Het heeft een Memory in Pixel (MIP) scherm dat leesbaar is in direct zonlicht, een snellere CPU, een ingebouwde barometer en een lichtgewicht (41g) ontwerp. De achterkant van het horloge is ook platter om dichter bij de pols te zitten en een nauwkeurigere hartslagmeting te bieden.

Je kunt de Polar Pacer nu voorbestellen voor $ 199,95 in wit, zwart, groenblauw of paars, en naar verwachting wordt hij in mei verzonden. De Polar Pacer Pro is nu echter op voorraad in grijs, wit, blauw en kastanjebruin voor $ 299,95.

Aanbevolen: