Hoe kleuren op Chromebook om te keren

Inhoudsopgave:

Hoe kleuren op Chromebook om te keren
Hoe kleuren op Chromebook om te keren
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Instellingen > Geavanceerd > Toegankelijkheid > Toegankelijkheid beheren kenmerken. Selecteer Gebruik hoog contrast-modus.
  • U kunt de modus voor hoog contrast ook inschakelen met de sneltoets CTRL+ Zoeken+ H.
  • Schermopnamen die zijn gemaakt in de modus voor hoog contrast, worden opgenomen met een normaal kleurcontrast.

De hele dag naar felle kleuren staren op een Chromebook kan vermoeiend zijn. Als u gevoelig bent voor felle lichten op het scherm van de Chromebook, kunt u mogelijk niet normaal browsen zonder een oplossing. Maar wist u dat u kleuren op uw Chromebook kunt omkeren om het browsen gemakkelijker te maken?

Chromebook-kleuren omkeren in Instellingen

Het omkeren van de kleuren op uw Chromebook is eenvoudig en duurt slechts enkele seconden. Hier leest u hoe u met een paar klikken omgekeerde kleuren in- of uitschakelt.

  1. Start op je bureaubladscherm. U kunt hier navigeren door alle geopende vensters te sluiten of uit te taben.

    Image
    Image
  2. Selecteer op uw hoofdbureaublad het menu Options in de rechterbenedenhoek van het scherm en klik vervolgens op het tandwielpictogram Settings in het menu dat verschijnt.

    Image
    Image
  3. Op het scherm Instellingen heb je toegang tot de meeste systeeminstellingen die je ooit op een Chromebook wilt configureren. Klik vanaf daar op Advanced aan de linkerkant van het scherm. U kunt ook naar de onderkant van het venster Instellingen navigeren, waar zich ook de geavanceerde opties bevinden.

    Image
    Image
  4. Selecteer in het menu Geavanceerd aan de linkerkant Toegankelijkheid > Toegankelijkheidsfuncties beheren.

    Image
    Image
  5. Scroll naar het Display gedeelte van het Toegankelijkheidsvenster en klik op Gebruik hoogcontrastmodus om de schermkleuren om te keren. Om het uit te schakelen, klikt u nogmaals op de schakelaar om terug te gaan naar de oorspronkelijke positie.

    Image
    Image

    U kunt de modus voor hoog contrast ook in- en uitschakelen door op CTRL+ Search+ H te drukken, waarmee je alles in de bovenstaande stappen kunt doen zonder helemaal door de instellingen te hoeven navigeren.

  6. Dit is hoe uw Chromebook eruit zal zien als de optie Gebruik modus voor hoog contrast is ingeschakeld.

    Image
    Image

    Schermafbeeldingen die u maakt terwijl uw systeem in de modus Hoog contrast staat, worden niet vastgelegd in de modus voor hoog contrast. In plaats daarvan worden ze vastgelegd met een normaal kleurcontrast.

Aanbevolen: