Galaxy Watch4 herkent meer handgebaren en vallen

Galaxy Watch4 herkent meer handgebaren en vallen
Galaxy Watch4 herkent meer handgebaren en vallen
Anonim

Samsung's Galaxy Watch4 krijgt een software-update die de functies voor gebarencontrole en valdetectie uitbreidt.

Watch4-bezitters zullen ook meer aanpassingsopties voor hun apparaten vinden, waaronder vier nieuwe wijzerplaten en de mogelijkheid om een -g.webp

Image
Image

Momenteel kan Gesture Control Watch4-functies activeren door middel van eenvoudige handbewegingen, zoals het tweemaal op en neer bewegen van een onderarm om oproepen te beantwoorden. Met de update herkent de Watch4 nu een kloppende beweging van je pols als een actie-trigger.

De geconfigureerde actie kan bijvoorbeeld het inschakelen van een aangesloten lamp zijn, het openen van een app of het maken van een nieuwe herinnering. Er is nog geen woord of we in de toekomst andere gebarenbedieningen zullen zien.

Fall Detection, geïntroduceerd in 2020, stelt een Galaxy smartwatch in staat om te herkennen of je v alt tijdens het sporten. Het apparaat kan nu ook vallen buiten het sporten detecteren, en je kunt de gevoeligheid van de sensor aanpassen en een noodmelding sturen voor maximaal vier contacten als je bent gevallen.

Image
Image

Esthetisch heb je ook vier nieuwe gezichten om uit te kiezen: Basic Dashboard geeft algemene informatie zoals datum en temperatuur, Info Brick laat je kiezen welke informatie wordt getoond, Weather Center geeft een diepgaand weerbericht en Live Achtergrond toont een dynamisch beeld naast de tijd.

Er is ook een nieuwe My Photo+-wijzerplaat waarmee je een bewegende-g.webp

Aanbevolen: