DuckDuckGo Email Protection Beta laat de wachtlijst vallen, biedt veiliger e-mail voor iedereen

DuckDuckGo Email Protection Beta laat de wachtlijst vallen, biedt veiliger e-mail voor iedereen
DuckDuckGo Email Protection Beta laat de wachtlijst vallen, biedt veiliger e-mail voor iedereen
Anonim

DuckDuckGo heeft de wachtlijst afgeschaft om in de bètaversie van E-mailbescherming te komen, waardoor de service toegankelijk is voor iedereen die het wil proberen.

E-mailbescherming van DuckDuckGo fungeert voornamelijk als een soort filter voor uw e-mails, of het nu gaat om vooraf ingestelde adressen of een nieuw @duck.com-account. Dit filter kamt inkomende e-mails om te controleren op verborgen trackers en verwijdert ze vervolgens om uw privacy en veiligheid beter te beschermen. Hoewel de bèta eerder beperkt was, waardoor geïnteresseerde potentiële gebruikers zich moesten aanmelden voor een wachtlijst, is die drempel voor toegang weggenomen. Nu kan iedereen zich aanmelden voor de bèta en zien wat ze ervan vinden.

Image
Image

Naast het verwijderen van trackers van e-mails, kun je E-mailbeveiliging ook gebruiken om een onbeperkt aantal privé-e-mails te maken die je kunt gebruiken bij het invullen van formulieren, wat profilering helpt voorkomen. Je kunt ook een persoonlijke @duck.com-e-mail maken als je deze liever niet aan iets anders wilt koppelen, maar met de service kun je al je verbonden accounts vanaf één plek beheren.

Image
Image

Sinds het nog in bèta is, is E-mailbescherming voortdurend in beweging en verandering. DuckDuckGo zegt dat het sinds de eerste release is begonnen met het opnemen van zijn browsercoderingstools om te beschermen tegen het volgen van e-maillinks en het beter kan detecteren en verwijderen van linktrackers in het algemeen.

Je kunt je nu zowel in een webbrowser als via de mobiele app aanmelden voor DuckDuckGo's E-mail Protection-bèta. Werk voor de app bij naar de nieuwste versie en schakel vervolgens E-mailbeveiliging in via de instellingen. Installeer op pc de DuckDuckGo-browserextensie voor Firefox, Chrome, Edge of Brave en bezoek de website. Mac-gebruikers kunnen de bèta rechtstreeks downloaden.

Aanbevolen: