Apple Watch 7 maakt grote indruk met kleine veranderingen

Inhoudsopgave:

Apple Watch 7 maakt grote indruk met kleine veranderingen
Apple Watch 7 maakt grote indruk met kleine veranderingen
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • De nieuwe Apple Watch Series 7 is een verbluffende versie van de wearable die een nieuwe reeks mogelijkheden biedt.
  • De nieuwe kleuren zien er persoonlijk beter uit dan op foto's en maken de Apple Watch tot een stijlvol apparaat.
  • Een groter scherm is prettiger voor de ogen en biedt ook een handige nieuwe invoermethode via het toetsenbord.
Image
Image

De nieuwe Apple Watch Series 7 biedt slechts kleine verfijningen ten opzichte van het vorige model, maar ze vormen samen een geheel nieuwe kijk op de wearable.

Ik heb de afgelopen dagen de Series 7 uitgeprobeerd en ik ben onder de indruk van het ongelooflijke display en sneller opladen. Het 20% grotere scherm ten opzichte van de Apple Watch Series 6 maakt het eindelijk iets waarop je kunt lezen en tekst kunt schrijven. Het helderdere scherm en de snellere oplaadtijd zijn ook welkome toevoegingen.

De Series 7 vertegenwoordigt een nieuwe grens op waartoe de Apple Watch in staat is. Tot nu toe was de wearable alleen functioneel voor snelle blikken om informatie te bekijken of om deze te gebruiken via de zeer feilbare stem van Siri. Maar de nieuwste versie brengt iets dichter bij een kleine iPhone om je pols.

Groter en Helderder

Als je een upgrade uitvoert van de Series 6, is het nieuwe Apple Watch-horloge bijna niet te onderscheiden van zijn voorganger, tenzij je een van de nieuwe gekleurde hoesjes kiest. Maar kijk eens naar die kleuren!

Ik heb het nieuwe blauwgekleurde model gebruikt en de foto's doen het geen recht. Ik weet niet zeker wat voor soort magie Apple op het aluminium toepast om het deze verleidelijke glans te geven, maar ik heb nog nooit zoiets gezien.

De blauwe kleur verandert van tint, afhankelijk van het licht, tot een betoverend effect. Ik heb de afgelopen dagen een stomme hoeveelheid tijd besteed aan het vasthouden van de Series 7 in verschillende omstandigheden, gewoon om te zien hoe het horloge er vervolgens uit zal zien.

Image
Image

De Series 7, vers uit de doos, doet me weer denken aan hoe Apple zijn producten laat lijken als buitenaardse technologie die in Area 51 is geslagen. Er zijn geen naden zichtbaar op het horloge, en het lijkt op de een of andere manier alsof het dat wel heeft gedaan. het is geëvolueerd van elke andere technologie op de markt.

Het grotere 45 mm-model dat ik probeerde, springt van een 1,78-inch scherm naar 1,9 inch. Dat vertegenwoordigt een stijging van 20% ten opzichte van de Series 6 en een stijging van 50% ten opzichte van de Series 3. Apple zegt dat het hier een brekingsrand heeft gebruikt om het te laten lijken alsof het scherm langs de zijkanten buigt en het werkt. De randen zijn bijgesneden tot 1,7 mm in vergelijking met de 3 mm van de vorige generatie.

Het verschil in grootte is niet meteen duidelijk, zelfs niet als je de twee horloges in je hand houdt. Toch is het voor mijn ouder wordende ogen veel gemakkelijker om informatie op het grotere scherm te zien. Ik kon zelfs korte nieuwsberichten lezen zonder belachelijk veel te scrollen.

Het helderdere scherm van de Series 7 is meteen duidelijk. Apple zegt dat deze nieuwe polscomputer ongeveer 70% helderder is dan de Series 6. Ik heb nooit een probleem gehad met de helderheid van de Series 6, maar het viel me meteen op hoeveel gemakkelijker het is om het display van het nieuwe model te lezen.

Nieuwe mogelijkheden

De specificaties van de Series 7 lijken op papier niet veel anders dan die van de Series 6. Maar het iets grotere scherm opent een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden.

De Series 7 heeft een nieuw QWERTY-toetsenbord dat met je vinger kan worden geveegd om te typen met een nieuw QuickPath. Het toetsenbord maakt gebruik van machine learning op het apparaat om te anticiperen op het volgende woord op basis van de context en ik was onder de indruk van hoe goed dit in de praktijk werkte. Natuurlijk kan er ook gewoon op worden getikt zoals voorheen.

Siri en ik hebben nooit goed gecommuniceerd, dus het was een geweldige ervaring om korte berichten op de Series 7 te kunnen typen met het nieuwe toetsenbord. Ik kon gemakkelijk op sms-berichten reageren door over het QuickPath-toetsenbord te vegen.

Het nieuwe toetsenbord versterkt ook de mogelijkheid dat de Series 7 als zelfstandig apparaat kan worden gebruikt. Op dit moment dwingt Apple je om zijn horloges te activeren met een iOS-apparaat, maar als je eenmaal voorbij die hindernis bent, kan de Series 7 een geweldige manier zijn om je smartphone te dumpen.

Is de Series 7 een must-upgrade als je een Series 6 hebt? Absoluut niet. Maar het grotere scherm en de prachtige nieuwe kleuren maken dit de beste Apple Watch tot nu toe. Als je echter een Series 3 hebt, is de Apple Watch Series 7 degene die je zoekt.

Aanbevolen: